Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Csirkecombok parmezános bundában

Nagy igazság, hogy a rántott húst nem lehet megunni. Viszont izgalmasabbá tehetjük, csupán a hagyományos módtól picit el kell térni. Ha egy kis parmezánt reszelünk a zsemlemorzsába, teljesen új ízt kapunk.

Hozzávalók:

  • 8 alsó csirkecomb
  • bors
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg parmezán
  • 1 ek rozmaring

Elkészítés:

A húsokat megtisztítjuk, papírtörlővel szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A lisztet egy tányérba tesszük, a tojásokat felverjük, a zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal és a rozmaringgal. A hússzeleteket először lisztbe, majd a tojásba végül a parmezános morzsába forgatjuk. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, ráhelyezzük a bepanírozott húst. 170 fokra előmelegített sütőben mindkét oldalát 40-45 percig sütjük. Salátával, burgonyával esetleg rizzsel tálaljuk.