Nagy igazság, hogy a rántott húst nem lehet megunni. Viszont izgalmasabbá tehetjük, csupán a hagyományos módtól picit el kell térni. Ha egy kis parmezánt reszelünk a zsemlemorzsába, teljesen új ízt kapunk.

Hozzávalók:
- 8 alsó csirkecomb
- só
- bors
- 10 dkg liszt
- 3 db tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg parmezán
- 1 ek rozmaring
Elkészítés:
A húsokat megtisztítjuk, papírtörlővel szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A lisztet egy tányérba tesszük, a tojásokat felverjük, a zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal és a rozmaringgal. A hússzeleteket először lisztbe, majd a tojásba végül a parmezános morzsába forgatjuk. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, ráhelyezzük a bepanírozott húst. 170 fokra előmelegített sütőben mindkét oldalát 40-45 percig sütjük. Salátával, burgonyával esetleg rizzsel tálaljuk.