Az egytálételek előnye, csupán egy lábas is elég hozzá. A spárgás csirkeragut most keleti ízvilágban hoztuk össze, nem csak az
A hortobágyi palacsintát kicsit újra gondoltuk. Ha már hússal töltjük a tésztát, miért ne lehetne kirántani?! Talán így már tényleg
Csoki imádók figyelem! Ez a desszert igazán kedvez nektek. Aki kedveli a sütés nélküli süteményeket, nyugodtan vegye be a repertoárjába.
A szalonnás burgonya a főzz négy alapanyagból című rovatban is megállná a helyét. Egy újabb példa arra, hogy hús nélkül
A batáta, vagy ahogy itthon jobban ismerik, az édesburgonya egyre népszerűbb a magyar konyhában. Előnye, hogy pillanatok alatt megpuhul, így
Egy egyszerű kuglófot is ünnepivé tudunk varázsolni. Közeledik a karácsony, lassan össze kell állítani a menüsort. Az oreos joghurtkuglóf tökéletes
A gyümölcslevesekre sokan desszertként, nem főételként gondolnak. Tulajdonképpen mindegy is, hogy leves vagy édesség, a lényeg, hogy tele van vitaminnal,
Bár nincs húsvét, de miért ne lehetne évközben is bárányhúsból főzni. Most egy igazán ízgazdag raguban mutatjuk meg ennek az
Ez a pite igazolja a sütőtök fontos szerepét a gasztronómiában. A levesen túl már megmutattuk, milyen sok étel alapanyagaként szolgál
Mi lenne ideálisabb a reggeli kávéhoz és teához, mint a franciák Madeleine sütije. Tároló dobozban eláll, lehet belőle többet készíteni,