A wrap-ok nagyon népszerűek a gyorséttermekben, egy baj van vele, sokaknak drága… A jó hír, hogy otthon is elkészíthető. Hogy mivel töltjük meg? Gyakorlatilag a fantáziánkra bízhatjuk, de mi most egy spenótos-lazacos változatban mutatjuk be.
Hozzávalók:
- 2 tortilla lap
- 5 dkg natúr krémsajt
- 1 kk tormakrém
- 2 marék spenót levél
- 6 dkg füstölt lazac
- ¼ citrom reszelt héja és leve
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A sajtot a torma krémmel és a reszelt citromhéjjal alaposan összekeverjük, majd enyhén sózzuk és borsozzuk. A tortilla lapot száraz serpenyőben átmelegítjük, és megkenjük a krémsajttal. Ráfektetjük az alaposan megtisztított spenótleveleket és a lazac szeleteket. Csepegtetünk rá egy kevés citromlevet, majd feltekerjük a tortillát, és félbevágba, zöldsalátával tálaljuk.