Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Spenótos-lazacos wrap

A wrap-ok nagyon népszerűek a gyorséttermekben, egy baj van vele, sokaknak drága… A jó hír, hogy otthon is elkészíthető. Hogy mivel töltjük meg? Gyakorlatilag a fantáziánkra bízhatjuk, de mi most egy spenótos-lazacos változatban mutatjuk be.

Hozzávalók:

  • 2 tortilla lap
  • 5 dkg natúr krémsajt
  • 1 kk tormakrém
  • 2 marék spenót levél
  • 6 dkg füstölt lazac
  • ¼ citrom reszelt héja és leve
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

A sajtot a torma krémmel és a reszelt citromhéjjal alaposan összekeverjük, majd enyhén sózzuk és borsozzuk. A tortilla lapot száraz serpenyőben átmelegítjük, és megkenjük a krémsajttal. Ráfektetjük az alaposan megtisztított spenótleveleket és a lazac szeleteket. Csepegtetünk rá egy kevés citromlevet, majd feltekerjük a tortillát, és félbevágba, zöldsalátával tálaljuk.