Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Póréhagymás ágyon sült sonkás pizza

Hozzávalók:

20 dkg kész friss rétestészta
1 póréhagyma, csíkokra vágva
20 dkg sonka, csíkokra vágva
5 dkg reszelt ementáli sajt
12,5 dkg krémtejszín
3 tojássárgája
só és bors
vaj a kenéshez
10 dkg gomba
1 marék rukkola a tálaláshoz

Elkészítés:

A réteslapot a csomagoláson leírtak szerint előkészítjük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A póréhagymát sós vízben rövid ideig blansírozzuk. A krémtejszínt összekeverjük a tojás sárgákkal, és sajttal, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztalapokat olvasztott vajjal megkenjük, kiterítjük sütőpapírral bélelt tepsibe. A tésztán egyenletesen osszuk el a póréhagymát, erre jön a sajtos keverék, megszórjuk szeletelt gombával, és szépen elhelyezzük rajta a sonka szeleteket. 15 percre sütőbe tesszük, és a rukkolával megszórva már tálalhatjuk is.