Hozzávalók:

20 dkg kész friss rétestészta
1 póréhagyma, csíkokra vágva
20 dkg sonka, csíkokra vágva
5 dkg reszelt ementáli sajt
12,5 dkg krémtejszín
3 tojássárgája
só és bors
vaj a kenéshez
10 dkg gomba
1 marék rukkola a tálaláshoz

Elkészítés:

A réteslapot a csomagoláson leírtak szerint előkészítjük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A póréhagymát sós vízben rövid ideig blansírozzuk. A krémtejszínt összekeverjük a tojás sárgákkal, és sajttal, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztalapokat olvasztott vajjal megkenjük, kiterítjük sütőpapírral bélelt tepsibe. A tésztán egyenletesen osszuk el a póréhagymát, erre jön a sajtos keverék, megszórjuk szeletelt gombával, és szépen elhelyezzük rajta a sonka szeleteket. 15 percre sütőbe tesszük, és a rukkolával megszórva már tálalhatjuk is.