Hozzávalók:
1 kg csirkemell
trappista sajt, de lehet füstölt sajt is
bacon szalonna
csirke fűszersó
só
5 tojás
liszt a panírozáshoz
olaj
tejszín
Elkészítés:
A csirkemelleket felkockázzuk, megsózzuk és fűszerezzük
Megforgatjuk a lisztben majd a tojásban, végül a sajtban.
Kiolajozott tepsibe rakjuk egymás mellé őket. Ha megvan, akkor rátesszük a szalonnát, hogy mindenhova jusson, teszünk a tetejére sajtot, majd befedjük a többi sajtos húskockákkal.
A végén meglocsoljuk a tejszínnel, lefóliázzuk, és betesszük sülni.
Közepes hőmérsékleten süssük, mikor már majdnem kész, kb. 20-30 perc, levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.