Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sárgabarackkal töltött karaj fűszerkéregben

Hozzávalók:

70 dkg csirkemell filé
20 dkg aszalt sárgabarack
5 dkg színes egész bors
1 dkg egész köménymag
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
olaj

Elkészítés:

A karajban hosszában beszúrunk egy éles kést, és óvatosan körbeforgatjuk.
A barackokat egy fakanál segítségével betömködjük a vágásba, amennyi csak belefér.
A színes borsot és a köményt egy mozsárban összetörjük, és ebbe egyenletesen beleforgatjuk a húst. Egy madzag segítségével megkötözzük, hogy szép formája maradjon sütés közben is. Egy tepsibe tesszük, kevés vizet és olajat öntünk alá.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és alufóliával befedve sütjük 40 percig, majd újabb 30-40 percig készre sütjük. Ha kész, hagyjuk pihenni, vágjuk le róla a madzagot, és szeletelhetjük.