Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Sárgabarackkal töltött karaj fűszerkéregben

Hozzávalók:

70 dkg csirkemell filé
20 dkg aszalt sárgabarack
5 dkg színes egész bors
1 dkg egész köménymag
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
olaj

Elkészítés:

A karajban hosszában beszúrunk egy éles kést, és óvatosan körbeforgatjuk.
A barackokat egy fakanál segítségével betömködjük a vágásba, amennyi csak belefér.
A színes borsot és a köményt egy mozsárban összetörjük, és ebbe egyenletesen beleforgatjuk a húst. Egy madzag segítségével megkötözzük, hogy szép formája maradjon sütés közben is. Egy tepsibe tesszük, kevés vizet és olajat öntünk alá.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és alufóliával befedve sütjük 40 percig, majd újabb 30-40 percig készre sütjük. Ha kész, hagyjuk pihenni, vágjuk le róla a madzagot, és szeletelhetjük.