Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Parmezános virsli papucsok

Az elfoglalt hétköznapokon is jól jön egy olyan sós sütemény, ami pillanatok alatt elkészíthető. Ehhez tökéletes a készen kapható leveles tészta, amit most virslivel „töltöttünk” meg. Hidegen és melegen is kiváló nassolni való étel.

Hozzávalók:

  • 1 tojás
  • 15 dkg zsíros sajt
  • 10 dkg parmezán
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 csomag mini virsli

Elkészítés:

A leveles tésztát kb. 3 milliméter vékonyra nyújtjuk, és kb. 6×6 cm-es négyzetekre vágjuk. A négyzeteket megszórjuk a reszelt zsíros sajttal. A négyzetek közepére teszünk egy-egy darab virslit, ha vastagnak találjuk, felezzük el. A tészta két sarkát megfogjuk, és papucsot formálunk belőle, megkenjük a fevert tojással, és megszórjuk a reszelt parmezánnal. 200 fokon 15-20 perc alatt arany barnára sütjük.