Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Sajtos rakott brokkoli

Sajtos rakott brokkoli

Hozzávalók: 1 tubus majonéz1 kg brokkoli2 pohár tejföl2 tasak mozzarella6 friss tojás Elkészítés: A megmosott és rózsákra szedett, megfőzött brokkolikat,
Juhtúrós sztrapacska

Juhtúrós sztrapacska

Hozzávalók: 80 dkg burgonya1 tojás35 dkg finomliszt1 kávéskanál só1,5 dl víz12,5 dkg füstölt szalonna1 közepes vöröshagyma40 dkg juhtúró2 dl tejföl
Céklás csokitorta

Céklás csokitorta

Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg finomliszt15 dkg cukor0,5 csomag sütőpor5 dkg cukrozatlan kakaópor3 tojás25 dkg cékla2 dl napraforgó olaj A
Paradicsomos házi gnocchi

Paradicsomos házi gnocchi

Hozzávalók: A gnocchihoz: 10 dkg burgonya3 dkg vaj2 felvert tojás25 dkg liszt A paradicsommártáshoz: fél csokor friss, apróra vágott bazsalikom80
Ázsiai zöldséges csirkeragu

Ázsiai zöldséges csirkeragu

Hozzávalók: 1 csirkemell csont nélkül felcsíkozva2 közepes méretű sárgarépa2 kápiapaprika1 fél cukkini3 marék zöldborsó2 újhagyma3 marék földimogyoró10 dkg üvegtészta4-5 ek
Burgonyával sült fasírt

Burgonyával sült fasírt

A fasírthoz: 30 dkg marha darált hús1 gerezd fokhagyma1 hagyma1 ek. olaj1 tejbe áztatott zsemleőrölt borsmajoránnasó A tetejére: 20 dkg
Gombás rizottó

Gombás rizottó

Hozzávalók: A rizottóhoz: 15 dkg rizs50 dl zöldség alaplé2 evőkanál olívaolaj1 közepes fej vöröshagyma1 gerezd fokhagyma5 dkg cheddar sajt reszelve0,5
Sajtos-sonkás ravioli

Sajtos-sonkás ravioli

Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg liszt3 tojáskevés olajsó A töltelékhez: 25 dkg ricotta20 dkg sonkamustársó, borshagyma lereszelvetejföl A sajtmártáshoz: 15
Savanyú tejfölös zöldbableves

Savanyú tejfölös zöldbableves

Hozzávalók: 1 kg zöldbab1 leveskocka1 tk só2 ek liszt3 ek olaj1 tk őrölt pirospaprika3 dl tejfölkevés kapor4 cipó Elkészítés: A
Póréhagymás-gombás pite

Póréhagymás-gombás pite

Hozzávalók: 15 dkg lisztfél tk sütőporfél tk só2,5 dl olaj6 dl víz3 tojás50 dkg gomba2 szál póréhagymasajtpetrezselyem Elkészítés: A gombát