Hozzávalók: 1 tubus majonéz1 kg brokkoli2 pohár tejföl2 tasak mozzarella6 friss tojás Elkészítés: A megmosott és rózsákra szedett, megfőzött brokkolikat,
Hozzávalók: 80 dkg burgonya1 tojás35 dkg finomliszt1 kávéskanál só1,5 dl víz12,5 dkg füstölt szalonna1 közepes vöröshagyma40 dkg juhtúró2 dl tejföl
Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg finomliszt15 dkg cukor0,5 csomag sütőpor5 dkg cukrozatlan kakaópor3 tojás25 dkg cékla2 dl napraforgó olaj A
Hozzávalók: A gnocchihoz: 10 dkg burgonya3 dkg vaj2 felvert tojás25 dkg liszt A paradicsommártáshoz: fél csokor friss, apróra vágott bazsalikom80
Hozzávalók: 1 csirkemell csont nélkül felcsíkozva2 közepes méretű sárgarépa2 kápiapaprika1 fél cukkini3 marék zöldborsó2 újhagyma3 marék földimogyoró10 dkg üvegtészta4-5 ek
A fasírthoz: 30 dkg marha darált hús1 gerezd fokhagyma1 hagyma1 ek. olaj1 tejbe áztatott zsemleőrölt borsmajoránnasó A tetejére: 20 dkg
Hozzávalók: A rizottóhoz: 15 dkg rizs50 dl zöldség alaplé2 evőkanál olívaolaj1 közepes fej vöröshagyma1 gerezd fokhagyma5 dkg cheddar sajt reszelve0,5
Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg liszt3 tojáskevés olajsó A töltelékhez: 25 dkg ricotta20 dkg sonkamustársó, borshagyma lereszelvetejföl A sajtmártáshoz: 15
Hozzávalók: 1 kg zöldbab1 leveskocka1 tk só2 ek liszt3 ek olaj1 tk őrölt pirospaprika3 dl tejfölkevés kapor4 cipó Elkészítés: A
Hozzávalók: 15 dkg lisztfél tk sütőporfél tk só2,5 dl olaj6 dl víz3 tojás50 dkg gomba2 szál póréhagymasajtpetrezselyem Elkészítés: A gombát










