Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Póréhagymás-gombás pite

Hozzávalók:

15 dkg liszt
fél tk sütőpor
fél tk só
2,5 dl olaj
6 dl víz
3 tojás
50 dkg gomba
2 szál póréhagyma
sajt
petrezselyem

Elkészítés:

A gombát és a póréhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd forró olajban külön-külön megpároljuk.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és alaposan összegyúrjuk, majd addig pihentetjük, amíg a töltelékkel elkészülünk.
A tojásokat felverjük, sózzuk, beletesszük az apróra vágott petrezselymet.
Egy kiolajozott piteformába vagy tepsibe beletesszük a formára nyújtott tésztát úgy, hogy annak mindenképpen legyen pereme. Erre ráöntjük a tojást, sajtot reszelünk rá, majd beleszórjuk vegyesen a párolt gombát és póréhagymát, majd megsütjük 180 fokon.