Hozzávalók: 2 db édesburgonya (közepes méretű)3 ek olívaolaj2 csipet só (durva szemű tengeri)1 kk fekete bors (frissen tört)Szerecsendió ízlés szerint
Hozzávalók: A palacsintatésztához: 30 dkg liszt3 tojás2 ek étolaj1 ek cukor1 csipet só4 dl tej1 dl szódavíz A diótöltelékhez: 2
Hozzávalók: 25 dkg vöröslencseegy fél közepes cukkini1 tojás1 hagyma és 2 gerezd fokhagyma2 tk pirospaprika1 tk római kömény1/2 tk koriandermag1/2
Hozzávalók: 4 közepes vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 l csirke alaplé1 ek vaj2 ek olívaolaj1 dl száraz fehérborszerecsendió ízlés szerintfehérbors ízlés szerint15
Hozzávalók: 1 közepes méretű cukkini1 vöröshagyma3 gerezd fokhagyma3 nagy paradicsom50 dkg paradicsom pürésóborsolívaolaj1 tk cukor50 dkg farfalle tésztatálaláshoz kevés parmezán
Hozzávalók: 6 tojás3 ek eritritkb. 20-25 dkg reszelt és félig megpárolt alma1 mk szódabikarbóna20 dkg darált olajos mag (bármilyen lehet)
Hozzávalók: A tésztához: 5 tojás3 evőkanál víz2 evőkanál cukrozatlan kakaópor8 evőkanál liszt8 evőkanál barna cukor A krémhez: 3 dl habtejszín2
Hozzávalók: 5 dkg vöröshagyma80 dkg burgonya20 dkg majonéz1 teáskanál mustár1 kávéskanál magos mustár1 kis dobozos 12%-os tejföl Elkészítés: A burgonyát
Hozzávalók: 35 dkg spagetti tészta1 vöröshagyma1 teáskanál morzsolt bazsalikom1 ek olívaolaj1 evőkanál finomliszt5 dkg sűrített paradicsom50 dkg konzerv paradicsom5 közepes
Hozzávalók: 0,5 kg darált hús20 dkg cékla1 tojás5-8 gerezd fokhagymazsemlemorzsasó, borsolaj a sütéshez Elkészítés: A húsból fasírt masszát készítünk a










