Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Céklás húsos fasírt

Hozzávalók:

0,5 kg darált hús
20 dkg cékla
1 tojás
5-8 gerezd fokhagyma
zsemlemorzsa
só, bors
olaj a sütéshez

Elkészítés:

A húsból fasírt masszát készítünk a beáztatott kenyér, vagy zsemle nélkül, amibe belereszeljük a nyers céklát.
Annyi zsemlemorzsát rakunk bele, ami felveszi a nedvességet és formázhatóvá teszi a húspogácsának valót.
Egy lábasban olajat hevítünk, és a zsemlemorzsába forgatott kis gombócokat készre sütjük.