Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Tejszínes almaleves

Tejszínes almaleves

Hozzávalók: 5 nagy alma1 csomag tejszínes pudingpor1 liter tej2 tasak vaníliás cukor2 evőkanál cukor1 evőkanál citromlé Elkészítés: A megtisztított almákat
Karácsonyfa habcsók

Karácsonyfa habcsók

Hozzávalók: 8 dkg2,1 dkg porcukor0,6 dkg kukoricakeményítőzöld ételfesték Elkészítés: A tojásfehérjét összekeverjük egy tálban a cukorral és a keményítővel. Egy
Mázas mézeskeksz

Mázas mézeskeksz

Hozzávalók: 80 dkg búzaliszt35 dkg porcukor5 dkg margarin4 tojás1 csomag mézeskalács fűszerkeverék1 mokkáskanál só1 csomag sütőpor5 evőkanál méz1 tojás a
Túrós tészta húsos-paradicsomos raguval

Túrós tészta húsos-paradicsomos raguval

Hozzávalók: 0,5 kg darált hús1 gerezd fokhagyma1 fej hagymasó, bors0,5 tk szárított oregánó1 tk cukor1 doboz aprított paradicsom konzerv25 dkg
Padlizsántekercsek paradicsomban sütve

Padlizsántekercsek paradicsomban sütve

Hozzávalók: 2 padlizsánsó5 ek olívaolaj40 dkg darált hús15 dkg spenótfrissen őrölt bors15 dkg feta sajt1 fej hagyma2 gerezd fokhagyma80 dkg
Sajttal és sonkával töltött palacsinta

Sajttal és sonkával töltött palacsinta

Hozzávalók: 20 dkg finomliszt2 tojás3 dl tej1,5-2 dl szénsavas ásványvíz10 dkg olvasztott margarin1 mokkáskanál sómargarin a serpenyő és a tepsi
Joghurtos nektarin torta

Joghurtos nektarin torta

Hozzávalók: 1 pohár natúr joghurt1 pohár cukor2 pohár liszt3/4 pohár étolajfél csomag sütőpor3 tojás2 nektarin A tetejére: 1 evőkanál víz10
Görcsleves

Görcsleves

Hozzávalók: A leveshez: 2 ek napraforgó olaj1 evőkanál étkezési keményítő1 kis zellerfűszerpaprika ízlés szerint1 sárgarépa1 fehérrépa3 burgonyasó ízlés szerint A
Szezámmagos bagel

Szezámmagos bagel

Hozzávalók: 50 dkg finomliszt4 kávéskanál instant élesztő1 teáskanál cukor1,5 teáskanál só3 dl langyos víz5 dkg szezámmag Elkészítés: Az élesztőport 1
Krumplilángos

Krumplilángos

Hozzávalók: 1 kg burgonya30 dkg liszt1 tk só Elkészítés: A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, még melegen meghámozzuk és burgonyanyomón