Hozzávalók: 25 dkg szárazbab1 füstölt libacomb25 dkg vöröshagyma10 gerezd fokhagyma1 paprika1 hegyes erős paprika1 paradicsom4 tojás5dkg libazsírfűszerpaprika7,5 dkg hántolt árpagyöngy30
Hozzávalók: 4 édesburgonya1 evőkanál olívaolajnegyed csésze tejsó ízlés szerintbors ízlés szerint0,5 csésze mozzarella0,5 csésze cheddar4 csík bacon, apróra vágva ropogósra
Hozzávalók: 2 nagy tojás15 dkg cukor1 dl olaj20 dkg főtt édesburgonya20 dkg liszt1 tk sütőpor1/2 tk szódabikarbónafél citrom1 tk vanília
Hozzávalók: 15 dkg nyers brokkoli15 dkg sajt2 tojás2 ek zsemlemorzsa2 ek zabpehely2 evőkanál zabpehelylisztbors ízlés szerintsó ízlés szerint2 gerezd fokhagyma2
Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk helyett, pár napig töklámpások, pókhálók és
Hozzávalók: 30 dkg rizs10 dkg sajt25 szőlőlevél0,5 csokor menta0,5 csokor petrezselyemmajoránna ízlés szerintoregánó ízlés szerintsó ízlés szerintbors ízlés szerint1 citromból
Hozzávalók: 80 dkg paradicsom0,5dl olívaolaj1 fej vöröshagyma2 gerezd fokhagyma1 pepperonisó2 dl tejszín10 dkg reszelt parmezán3 ág bazsalikom30 dkg penne Elkészítés:
Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró4 tojás12 dkg búzadara2 csomag vaníliás cukorsó ízlés szerint4 dl tejföl1 citromból nyert citromhéj5 dkg porcukor Elkészítés:
Hozzávalók: 8 szem közepes paradicsom8 tojás6 g vajsóborskevés friss bazsalikom10 dkg szeletelt bacon Elkészítés: A kiválogatott ép paradicsomok tetejét levágjuk,
Hozzávalók: 20 dkg vaj3 tojás3 evőkanál citromlé20 dkg porcukor18 dkg finomliszt8 dkg kókuszreszelék25 dkg piros szőlőfél teáskanál sütőpor Elkészítés: A










