Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek

Tejszínes almaleves

Hozzávalók:

5 nagy alma
1 csomag tejszínes pudingpor
1 liter tej
2 tasak vaníliás cukor
2 evőkanál cukor
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

A megtisztított almákat nagyobb darabokra vágjuk. A pudingport egy kevés tejjel csomómentesre keverjük.
Az almát, a tejjel és 2 dl vízzel egy edénybe tesszük, a cukrot és a vaníliás cukrot is hozzákavarjuk és felfőzzük. A pudingos keveréket is ráöntjük, és ismét felfőzzük, időnként megkavargatjuk, majd hagyjuk kihűlni.
Tálalás előtt ízlés szerint összeturmixolhatjuk az almát, de egyben is hagyhatjuk a gyümölcsdarabokat. Hidegen és melegen is tálalható!