Hozzávalók: 80 dkg búzaliszt35 dkg porcukor5 dkg margarin4 tojás1 csomag mézeskalács fűszerkeverék1 mokkáskanál só1 csomag sütőpor5 evőkanál méz1 tojás a
Hozzávalók: 0,5 kg darált hús1 gerezd fokhagyma1 fej hagymasó, bors0,5 tk szárított oregánó1 tk cukor1 doboz aprított paradicsom konzerv25 dkg
Hozzávalók: 2 padlizsánsó5 ek olívaolaj40 dkg darált hús15 dkg spenótfrissen őrölt bors15 dkg feta sajt1 fej hagyma2 gerezd fokhagyma80 dkg
Hozzávalók: 20 dkg finomliszt2 tojás3 dl tej1,5-2 dl szénsavas ásványvíz10 dkg olvasztott margarin1 mokkáskanál sómargarin a serpenyő és a tepsi
Hozzávalók: 1 pohár natúr joghurt1 pohár cukor2 pohár liszt3/4 pohár étolajfél csomag sütőpor3 tojás2 nektarin A tetejére: 1 evőkanál víz10
Hozzávalók: A leveshez: 2 ek napraforgó olaj1 evőkanál étkezési keményítő1 kis zellerfűszerpaprika ízlés szerint1 sárgarépa1 fehérrépa3 burgonyasó ízlés szerint A
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt4 kávéskanál instant élesztő1 teáskanál cukor1,5 teáskanál só3 dl langyos víz5 dkg szezámmag Elkészítés: Az élesztőport 1
Hozzávalók: 1 kg burgonya30 dkg liszt1 tk só Elkészítés: A burgonyát enyhén sós vízben megfőzzük, még melegen meghámozzuk és burgonyanyomón
Hozzávalók: Az égetett tésztához: 7,5 dkg vaj + a tepsihez11 dkg liszt3 egésztojássó A krémhez: 10 dkg kristálycukor3 dl habtejszín5
Hozzávalók: 1 fej káposzta2-3 fej vöröshagymasóborsköménymag4-5 egész csirkecomb vagy 4-5 szelet vékony szelet karaj4-5 paradicsomkb. 5 dl paradicsom ivólé Elkészítés:










