Ha egy pikáns levesre vágysz, akkor ez a spenótos-citromos csirkeleves biztos a kedvedre lesz. Nagyon gyorsan elkészül, és a fűszerezésnek
Nyáron nincs hűsítőbb, mint egy isteni édes gyümölcsleves. Hidegen! A sárgadinnye is kiváló alapanyag, most egy kis kókusszal “bolondítottuk” meg,
A fagyi árak is igencsak elszabadultak. De készítették már házilag? Ha nem, itt az ideje, hogy megtapasztaljátok, a saját konyhátokban
A kánikulában senki sem egy forró húslevesre vágyik. Sokkal inkább szeretjük ilyenkor a hűsítő, hideg ételeket. Bár sokan nem is
Sokan azt gondolják, hogy a kenyér elkészítése bonyolult, időigényes, nehéz munka. Ezzel a dagasztás nélküli kenyérrel bebizonyítjuk, ez egy tévhit.
Igaz, hogy manapság már nagyon jó minőségű rétes tésztát lehet kapni az üzletekben, de sokkal nagyobb sikert érünk el egy
Míg télen alaposan a pénztárcánkba kell nyúlni, ha cukkinit akarunk enni, ilyenkor már fillérekért megvásárolható. Sokan rántani szokták, pedig rengeteg
A mititei (más néven mics, jelentése „picikék”) a román konyha jellegzetes étele. Marha-, sertés- és birkahús keverékéből fokhagymával és fekete
A csirkehús meglehetősen egyszerű alapanyag. Most megmutatjuk, hogyan lehet belőle éttermi szintű ételt készíteni. Egy kis vadrizs, spárga, némi fűszer,
A sajttortáknak két verziója van. Sütéssel vagy sütés nélkül készítjük. Mi most a “nehezebb” változatot hoztuk, mégpedig a csodálatos málnával.