Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Emilio áttérne a vegán életmódra

Az énekesnek egy vaktesztelés során annyira megízlett a vegán felvágott, hogy elgondolkodott rajta, időszakosan étrendrendet vált.

Hirtelen pattant ki a vaktesztelés ötlete Tina fejéből, aki úgy gondolta, szívesen összemérné a fűszer- és ételfelismerő képességét férjével, Emilioval. A háziasszony remekül helytállt a tesztelésen, hatból hat alapanyagot felismert.

„Gorgonzola, tofu, aszalt paradicsom, articsóka, tonkabab, vegán felvágott. Nem volt könnyű dolgom, volt, amit azonnal felismertem, de a tonkabab és a vegán felvágott feladta a leckét” – árulta el a családanya, aki kis híján rosszul lett a vegán csemegétől.

„Mindenkinek szíve joga, hogy mit eszik, de be kell vallanom, kicsit megkavarta a gyomrom a vegán felvágott. Az állaga is rémes volt, de leginkább az íze. Maradok továbbra is húsfogyasztó” – mondta kategorikusan Tina, akinek férje nagy meglepetést okozott. Emilio nemcsak felismerte mindegyik alapanyagot, de a vegán parizer egyenesen lenyűgözte.

„Nekem ez nagyon ízlett! Kértem is belőle még egy szeletet. Abszolút lehetett rajta érezni, hogy ez nem hús, de nagyon jó, zöldséges volt az íze. Mióta életmódot váltottunk a zöldségek lettek a legjobb barátaim! Szeretem a karfiolt, a brokkolit, a káposztát, egy csomó zöldséget eszem. Egy hétre szívesen váltanék vegán életmódra, kipróbálnám, hogy milyen, komolyan foglalkoztat a gondolat” – vallotta be az énekes, akinek felesége máshogy látja Emilio vegán törekvéseit.

„Szerintem Emilio az első napon elvérezne. Imádja a tejtermékeket, a tojást, arról nem is beszélve, hogy a minőségi húsok és húskészítmények szerelmese. Szerintem estére feltépné a hűtőajtót és kétségbeesve keresné a szalálmit és a pörköltet” – mondta Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.