Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Katica: Idén sem térek el a szokásos ünnepi menütől

Katica gőzerővel készül a karácsonyra. Az idei sok tekintetben más lesz az elmúlt évekhez képest, hiszen a magánéletében rengeteg változás állt be. Nemrég költözött párjával új otthonukba, ahol a Recept&Rejtvény magazint is vendégül látta. Az énekesnő elárulta, idén milyen ünnepi menüvel készül, sőt egyik kedvenc ételének a receptjét is megosztotta a kedves olvasókkal. Jövőbeli terveit is elárulta lapunknak, örömmel újságolta, hogy egyik nagy álma végre teljesült, januártól a Zenebutik csatornán jelentkezik saját műsorával. Emellett gőzerővel dolgozik új dalain, hogy mielőbb egy CD-vel kedveskedjen rajongóinak.

– Egy költözésen vagy túl. Az elmúlt évekhez képest miben lesz más az idei karácsonyod?

– Ez lesz az első közös karácsony a párommal és a kislányommal az új házunkban. A hagyományok tekintetében viszont semmi sem változik, ugyanúgy készülök rá, mint az elmúlt években. Nagyon szeretem ezt az ünnepet, most is főzőcskézni fogok, és már egy ideje megkezdtük a lakást feldíszítését. Az ételek tekintetében sem térek el a szokásos menütől, nálunk a bejgli nem hiányozhat az asztalról, minden évben megsütöm, a lazac is nagy kedvencünk, most is fogok készíteni, mint ahogy a kedves olvasóknak most bemutatott oldalas receptemet sem hagyom ki.

– A magánéletedben is óriási változás történt. Távol kerültél a családodtól, de az ünnepeket együtt tudjátok tölteni?

– Erre is konkrét elképzelésünk van. A szentestét mindenképpen itthon szeretnénk tölteni hármasban, az azt követő napokban tervezzük a családi látogatásokat. Természetesen megyünk Balázs és az én családtagjaimhoz is Ózdra. Szeretnénk mindenkit meglátogatni. Az egyelőre még nem körvonalazódott ki, hogy hozzánk mikor érkeznek a rokonok, ezt az ünnepek közeledtével fogjuk majd egyeztetni.

– Édesanyádék, és a két lánytestvéred Ózdon élnek, te most már Veresegyházán. Hogy érint lelkileg, hogy nem tudtok annyit találkozni, mint amikor egy városban laktatok?

– Azt gondoltam, hogy majd honvágyam lesz, és nehezen fogom megélni, hogy már nem tudunk átszaladni egymáshoz, találkozni a hétköznapokban, de mostanra egész jól megszoktam. Persze nagyon hiányoznak, anyukámmal minden egyes nap beszélünk telefonon, és amikor csak tehetjük, elég gyakran lemegyünk Ózdra a párommal. Amióta elköltöztem, többször hazalátogattunk. De nagyon elfoglalt vagyok, szinte nem is volt időm ezen gondolkodni, mert óriási elfoglaltságot jelentett a költözés, utána a pakolászás, a rendrakás, több hetet vett igénybe, mire minden a helyére került. Most már rendben vagyunk, csak apróbb simítások vannak hátra.

– A pandémia után minden visszaállt a régi kerékvágásba a fellépések tekintetében?

– Hosszú időre leállt az életem zenei téren. 2019-ben jelent meg utoljára új dalom, két év elteltével, idén adtam ki a következő dalt, amiből videoklipet is forgattunk. Jó időre teljesen eltűntem a közönség elől, ez a nyár pedig főleg a magánéletem elrendezéséről szólt. A közönséggel a hosszú kihagyás után szeptember 18-án, a soroksári Fedák Sári Színházban találkoztam, ahol az első önálló koncertemet tartottuk meg. Óriási boldogság volt számomra, mert nagyon jól sikerült, és egy színvonalas estén tudtam visszatérni a színpadra.

– Milyen terveid vannak a közeljövőben?

– Örömmel osztom meg az olvasókkal, hogy hamarosan saját műsorral jelentkezem a Zenebutik csatornán. Annyit elárulhatok, hogy egy beszélgetős zenés műsor lesz, november végén már leforgattuk az első évadot, és nagyon várom, hogy képernyőre kerüljön.

– Mit tudhatunk még a műsorod tematikájáról?

– Boldog órák – Így kell ezt csinálni címet kapta, utóbbi lesz a főcímdala a műsornak. Minden adásban egy vendég köré épül, felválta fogunk énekelni, közben pedig beszélgetünk, de nem csak szakmáról, hanem kicsit magánéletéről, minden olyan témáról, amit máshol nem hallhat a közönség. Nagyon várom, izgalmas időszak elé nézek. (nevet)

– Készülsz új nagylemezzel is?

– Igen, tervbe van véve. De az elmúlt időszakban több válogatáslemezen szerepeltem új dallal, és folyamatosan készülnek az új nótáim. Továbbra is mindent én írok magamnak, de mint eddig, ezután is egészen biztos lesz, hogy más szerzőkkel is fogok dolgozni. A koronavírus-járvány elejétől egy kicsit az ihletem elszállt, sok más dologgal voltam elfoglalva, másra kellett koncentrálnom. Most már kezdek ezen a téren is visszatalálni az utamhoz, tele vagyok tervekkel, ötletekkel, amik megvalósításra várnak. Továbbra is maradok a mulatós vonalnál, a visszajelzések alapján a közönség is ezt szereti.

– Korábban már meséltél magazinunknak a nagy átalakulásodról. Sikerült azóta is tartanod az egészséges életmódot?

– Az utóbbi pár hónapban néhány kiló felszaladt rám, de egyáltalán nem vagyok elégedetlen. Persze odafigyelek, nehogy túlságosan elszaladjon velem a ló, és ha úgy ítélem meg, hogy szükség van rá, visszaállok a diétázásra. Az egész életem gyakorlatilag ezzel telt el, már hozzászoktam, rutinos vagyok ebben. Januárban indítottam egy Facebook csoportot, ahol egy személyi edző segítségével tornáztunk élőben. Itt mindenki csatlakozhatott hozzánk, aki változtatni szeretett volna az életmódján, vagy kicsit fogyni szeretett volna. Nekem is eredményes volt az a néhány hét, jó kilótól sikerült megszabadulnom.