Hozzávalók:

A töltelékhez:

4 fej lilahagyma

1-1-1 zöld, sárga és piros kaliforniai paprika

Pácolni kell:

60 dkg csirkemell filé

A páchoz:

4 gerezd fokhagyma

őrölt feketebors ízlés szerint

2 mokkáskanál őrölt római kömény

2 mokkáskanál őrölt chili

2 teáskanál morzsolt oregánó

4 dl olívaolaj

só ízlés szerint

A sütéshez:

6 dl olívaolaj

4 lime

2 csokor korianderzöld

A tálaláshoz:

4 tortillalap

cheddar sajt

Elkészítés:

Felcsíkozzuk a csirkemellet. A csirkéhez adjuk a chilit, köményt, finomra vágott fokhagymát, oregánót, fekete borsot, és a sót. Öntünk rá kevés olívaolajat, és jól összekeverjük, majd 1 órára félretesszük állni.

Közben a paprikákat felcsíkozzuk, felszeleteljük a lilahagymát. Az 1 óra elteltével olívaolajat forrósítunk egy serpenyőben. Rádobjuk az előkészített kaliforniai paprikát és lilahagymát, majd kb. 10 perc alatt összepirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a bepácolt húst. Magas hőn 3-4 perc alatt összepirítjuk. Rácsavarjuk a lime levét. Alaposan összeforgatjuk vele. Rátépkedjük a korianderzöldet, és ezzel is összeforgatjuk.

Tálalásnál a tortillákba töltjük, és cheddar sajttal megszórva tálaljuk. Adhatunk hozzá szeletelt zöld citromot.