Hozzávalók:

1 ek földimogyoróolaj

50 dkg csirkemell filé

1 fej vöröshagyma

1 üveg bambuszrügy

2 kaliforniai paprika

5 ek szójaszósz

1 ek édes csiliszósz

4 ek kesudió

2 szál újhagyma

Elkészítés:

A wokban felhevített földimogyoróolajon megpirítjuk a felkockázott csirkemellet.

Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát, és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a lecsepegtetett bambuszrügyet és a felcsíkozott kaliforniai paprikát, és roppanósra sütjük.

Meglocsoljuk a szójaszósszal és a chiliszósszal, majd hozzáadjuk a kesudiót és a felkarikázott hagymát.

Összeforgatjuk, majd 2 perc pirítás után rögtön tálaljuk. Rizzsel tálaljuk!