Hozzávalók:

2 nagyobb csirkemell filé

4 szelet bacon

4 db olajbogyó

2 gerezd fokhagyma

friss rozmaring ízlés szerint

Elkészítés:

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk.

Éles kés segítségével kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékeljük.

Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe.

Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt sütjük, néha megforgatjuk, hogy minden oldala szép piros legyen.

Elkészítési idő: 45 perc

One thought on “Göngyölt csirkemell”

  1. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for newbie blog writers? I’d really appreciate it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.