Hozzávalók:

2 nagyobb csirkemell filé

4 szelet bacon

4 db olajbogyó

2 gerezd fokhagyma

friss rozmaring ízlés szerint

Elkészítés:

A csirkemelleket jól megmossuk, papírtörlővel leitatjuk, majd kettéválasztjuk.

Éles kés segítségével kis nyílásokat ejtünk rajta, majd fokhagymával, olajbogyóval megspékeljük.

Mindegyik húsra teszünk egy-két friss rozmaringlevelet, ezután spirálvonalban betekerjük a baconbe.

Egy serpenyőt felforrósítunk, belehelyezzük a húst úgy, hogy az a fele kerüljön alulra, ahol a bacon végei összeérnek. Így a végek hamar összesülnek és nem fognak letekeredni. Fedő alatt sütjük, néha megforgatjuk, hogy minden oldala szép piros legyen.

Elkészítési idő: 45 perc

Vélemény, hozzászólás?