Hozzávalók: 1 nagy konzerv főtt csicseriborsó 3 ek olívaolaj 1 tk sütőpor 2 tk őrölt római kömény 1 tk morzsolt
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 2,5 dkg élesztő 3 dl tej 1 teáskanál cukor 5 dkg margarin 2 púpozott tk só
Hozzávalók: 1 kisebb káposztának a fele 1 nagy fej hagyma 2 sárgarépa 1 zöldpaprika 1 kis konzerv paradicsompüré só kakukkfű
Hozzávalók: 2 kígyóuborka 1 kisebb fej káposzta 4 fehér paprika 3 nagy fej hagyma só ízlés szerint ecet ízlés szerint
Hozzávalók: 3 húsos kápia paprika 10 dkg dió 1 kávéskanál őrölt római kömény 1 kávéskanál őrölt pirospaprika 1 gerezd fokhagyma
Hozzávalók: 30 dkg konzerv fehérbab 5 dkg gorgonzola 1 csokor petrezselyem 1 gerezd fokhagyma 3 ek olívaolaj só ízlés szerint
Hozzávalók: 60 dkg háztartási keksz 3 nagy pohár tejföl 4 csomag vaníliás cukor 4 ek eperlekvár 4 ek porcukor 2
Hozzávalók: 21 dkg zöldspárga 6 tojás 4 evőkanál tejszínfél teáskanál só 1 kávéskanál bors 1 teáskanál olaj 1 evőkanál vaj
Hozzávalók: 1 szelet görögdinnye 1 csirkemellfilé só bors olívaolaj 1 kígyóuborka 2 szárzeller 1 sárga kaliforniai paprika 2 zöldcitrom 1
Hozzávalók: A tésztához: 22 dkg liszt 15 dkg cukor 22 dkg vaj 4 tojás 1 citrom reszelt héja fél citrom