Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Skót tojás

Skót tojás

Hozzávalók: 50 dkg darált hús1 vöröshagyma3 gerezd fokhagyma7 tojás1 zsemle1 csomag fasírt fűszerkeverék3-4 ek zsemlemorzsa1 ek pirospaprika2 tk só1 kevés
Szezámmagos töltött rudacska

Szezámmagos töltött rudacska

Hozzávalók: 1 csomag (500 gramm) leveles tészta4 kockasajt2 evőkanál tejföl5 dkg szezámmag1 tojás a lekenéséhez Elkészítés: A töltelékhez a sajtot
Mákos guba pohárban

Mákos guba pohárban

Hozzávalók: 10 kifli1,5 liter tej2 csomag vaníliás pudingpor20 dkg darált mákízlés szerint porcukor1 csomag vaníliás cukorcsipet só5 dkg tea vaj1/2
Fokhagymás paszternák krémleves

Fokhagymás paszternák krémleves

Hozzávalók: 1 nagy vöröshagyma2 gerezd fokhagyma2 cm gyömbér1 ek garam masala35 dkg pasztinák1 l zöldség alaplé2,5 dl tej2 ek olívaolaj
Brokkolis baconös frittata

Brokkolis baconös frittata

Hozzávalók: 50-60 dkg brokkoli20 dkg apró kockákra vágott bacon4 tojás4 dkg liszt1 dl zsíros tejszín2 dl tejborssó1 tk dijoni mustárszerecsendió15
Sajtgolyó újragondolva

Sajtgolyó újragondolva

Hozzávalók: 40 dkg bármilyen sajt reszelve2 egész tojássóbors3 evőkanál útifűmaghéj Elkészítés: Az összes alapanyagot egy tálba besszük.Alaposan összekeverjük, majd tetszés
Sárgarépás édesburgonya krémleves

Sárgarépás édesburgonya krémleves

Hozzávalók: 4 nagyobb édesburgonya3 sárgarépasóborsegy kiskanál vajlenmagolajnagyon kevés reszelt gyömbér A tálaláshoz: 1 avokádó15 dkg sütni való kolbász3 szál petrezselyemzöld
Szicíliai tonhalas tészta

Szicíliai tonhalas tészta

Hozzávalók: 3 evőkanál olívaolaj1 fej hagyma2 + 2 gerezd fokhagyma70 dkg passzírozott paradicsom30 dkg konzerv tonhal10 dkg olajbogyó50 dkg száraz
Barackos piskóta

Barackos piskóta

Hozzávalók: 16 dkg vaj30 dkg porcukor1 csomag sütőpor5 tojás30 dkg rétesliszt1 kg sárgabarack Elkészítés: A vajat a porcukorral és a
Hagyományos szilvás gombóc

Hagyományos szilvás gombóc

Hozzávalók: A gombóchoz: 1,2 kg burgonyasó5 dkg teavaj30 dkg finomliszt50 dkg szilva10 dkg porcukor1 teáskanál őrölt fahéj A morzsához: 25