Hozzávalók: 17 dkg friss spenót 12,5 dkg natúr krémsajt olívaolaj só őrölt feketebors 1 csipet őrölt szerecsendió 8 dkg főzőtejszín
Hozzávalók: 2 kg savanyú káposzta 1 kg édes káposzta 1 kg csont nélküli marhahús 1 kg disznóhús füstölt csont –
Hozzávalók: 1 paradicsom 1 zöldpaprika 1 csokor petrezselyemzöld 2 tojás 1 késhegynyi gyömbérpor 2 szem szegfűbors 3 szem szegfűszeg 10
Hozzávalók: 40 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz 18 dkg instant tejpor 25 dkg margarin 30 dkg cukor 1 dl víz
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma 1 fej lila hagyma 40 dkg csirkehús (mell, comb) 2 natúr tömlős krémsajt 1 csokor petrezselyem
Hozzávalók: 1 sárgarépa 1 fehérrépa 1 lisztes burgonya 15 dkg ceruzabab 1 vöröshagyma 1/2 zellergumó 1,2 l húsleves 1 csokor
Hozzávalók: 1 kg ürühús 2 fej vöröshagyma 2 db babérlevél 3-4 gerezd fokhagyma 30 dkg zöldbab 3 dl tejföl 12
Hozzávalók: A piskótához: 6 tojás 6 ek cukor 3 ek liszt 3 ek darált dió A krémhez: 3 dl habtejszín
Hozzávalók: 300 g fagyasztott leveles tészta (3 lap) 150 g leveles paraj 800 g kicsontozott, enyhén füstölt karaj 3 ek
Hozzávalók: 40 dkg óriáskagyló tészta 50 dkg darált hús 50 dkg gomba 1 közepes fej vöröshagyma kevés olaj 70 g