Hozzávalók: 50 dkg darált hús1 vöröshagyma3 gerezd fokhagyma7 tojás1 zsemle1 csomag fasírt fűszerkeverék3-4 ek zsemlemorzsa1 ek pirospaprika2 tk só1 kevés
Hozzávalók: 1 csomag (500 gramm) leveles tészta4 kockasajt2 evőkanál tejföl5 dkg szezámmag1 tojás a lekenéséhez Elkészítés: A töltelékhez a sajtot
Hozzávalók: 10 kifli1,5 liter tej2 csomag vaníliás pudingpor20 dkg darált mákízlés szerint porcukor1 csomag vaníliás cukorcsipet só5 dkg tea vaj1/2
Hozzávalók: 1 nagy vöröshagyma2 gerezd fokhagyma2 cm gyömbér1 ek garam masala35 dkg pasztinák1 l zöldség alaplé2,5 dl tej2 ek olívaolaj
Hozzávalók: 50-60 dkg brokkoli20 dkg apró kockákra vágott bacon4 tojás4 dkg liszt1 dl zsíros tejszín2 dl tejborssó1 tk dijoni mustárszerecsendió15
Hozzávalók: 40 dkg bármilyen sajt reszelve2 egész tojássóbors3 evőkanál útifűmaghéj Elkészítés: Az összes alapanyagot egy tálba besszük.Alaposan összekeverjük, majd tetszés
Hozzávalók: 4 nagyobb édesburgonya3 sárgarépasóborsegy kiskanál vajlenmagolajnagyon kevés reszelt gyömbér A tálaláshoz: 1 avokádó15 dkg sütni való kolbász3 szál petrezselyemzöld
Hozzávalók: 3 evőkanál olívaolaj1 fej hagyma2 + 2 gerezd fokhagyma70 dkg passzírozott paradicsom30 dkg konzerv tonhal10 dkg olajbogyó50 dkg száraz
Hozzávalók: 16 dkg vaj30 dkg porcukor1 csomag sütőpor5 tojás30 dkg rétesliszt1 kg sárgabarack Elkészítés: A vajat a porcukorral és a
Hozzávalók: A gombóchoz: 1,2 kg burgonyasó5 dkg teavaj30 dkg finomliszt50 dkg szilva10 dkg porcukor1 teáskanál őrölt fahéj A morzsához: 25










