Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Sült padlizsán petrezselymes túróval

Hozzávalók:

2 kisebb padlizsán

25 dkg krémes sovány túró

bors

fél csokor petrezselyem

Elkészítés:

A padlizsánokat megmossuk, és hosszában vékonyan felszeleteljük.

A túrót egy pici sóval, borssal kikeverjük és egy kevés apróra vágott petrezselyemmel kikeverjük.

A padlizsánszeleteket szintén besózzuk, majd többféleképpen is megsüthetjük. Sütőpapíron sütőben, grillfokozaton, ez esetben pár perc után fordítsuk meg őket, grillserpenyőben hasonlóan, de ha van otthon kontaktgrillünk, úgynevezett panini-sütőnk, akkor egyszerűen csak rányomjuk a fedelet és néhány perc alatt gyönyörűre grillezett padlizsánt kapunk.

Frissen megkenjük a túróval, melegen, friss zöldfűszerekkel, szezámmaggal megszórva tálaljuk!