A hagyományok szerint bárányt főleg húsvétkor szoktunk készíteni. De miért ne lehetne ettől az év bármely időszakában eltérni? A henteseknél,
Az olasz gasztronómia számos csodát tartogat. Nem csak sós ételek, hanem desszertek tekintetében is. Ilyen a tradicionális, mennyei töltött cannolojuk
Egy retro ételt is újra lehet gondolni, és a mai, egészségesebb igényekre igazítani. Most a töltött paprikához nyúltunk, a rizst
Az avokádó igen megosztó, sokan nem szeretik. Bizonyára ők még nem ettek isteni guacamole-t. A titok nem csak a jó
A kenyér gyakran kerül a szemétbe, pedig még egy szikkadt darabból is isteni ételeket lehet készíteni. A bundás kenyéren túl
Hozzávalók: 12,5 dkg camembert sajt 5 dkg vaj 2 gerezd fokhagyma 2 dkg piros bors Elkészítés: Dörzsmozsárban megőröljük a színes