Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Csicseriborsós bárányleves

Csicseriborsós bárányleves

A hagyományok szerint bárányt főleg húsvétkor szoktunk készíteni. De miért ne lehetne ettől az év bármely időszakában eltérni? A henteseknél,
Ricottával töltött cannolo

Ricottával töltött cannolo

Az olasz gasztronómia számos csodát tartogat. Nem csak sós ételek, hanem desszertek tekintetében is. Ilyen a tradicionális, mennyei töltött cannolojuk
Gerslis darált hússal töltött paprika

Gerslis darált hússal töltött paprika

Egy retro ételt is újra lehet gondolni, és a mai, egészségesebb igényekre igazítani. Most a töltött paprikához nyúltunk, a rizst
Avodákókrém – guacamole

Avodákókrém – guacamole

Az avokádó igen megosztó, sokan nem szeretik. Bizonyára ők még nem ettek isteni guacamole-t. A titok nem csak a jó
Sajtos-tojásos kenyérfelfújt spárgával

Sajtos-tojásos kenyérfelfújt spárgával

A kenyér gyakran kerül a szemétbe, pedig még egy szikkadt darabból is isteni ételeket lehet készíteni. A bundás kenyéren túl
Borsos camembertgolyók

Borsos camembertgolyók

Hozzávalók: 12,5 dkg camembert sajt 5 dkg vaj 2 gerezd fokhagyma 2 dkg piros bors Elkészítés: Dörzsmozsárban megőröljük a színes