Hozzávalók: 2 csomag leveles tészta 25 dkg krémsajt só, bors 2 tk fokhagymapor 1 kis csokor medvehagyma 10 dkg reszelt
Hozzávalók: 15 dkg liszt 1,25 dl tej 1,25 dl víz 4 kisebb tojás vagy 3 nagyobb 12,5 dkg reszelt füstölt
Hozzávalók: 5 dl passzírozott paradicsom pici zsiradék pirospaprika só friss vagy szárított bazsalikom ízlés szerint 2 gerezd reszelt fokhagyma 6
A tésztához: 6 egész tojás 6 evőkanál cukor 6 evőkanál liszt 1 mokkáskanál szalalkáli A töltelékhez: 3 dl habtejszín 1
Hozzávalók: A tésztához: 40 dkg liszt 20 dkg hideg vaj csipet só 3-4 evőkanál hidegvíz A töltelékhez: 7 egész tojás
Hozzávalók: 1 kg nem túl vastag karaj 6-7 alma 15 dkg málna só bors kakukkfű 1 kanál méz a szószhoz
Hozzávalók: A tésztához: 8 tojás 8 ek cukor 8 ek liszt 1/2 cs sütőpor csipet só A kémhez: 1/2 l
Hozzávalók: 20 dkg csicseriborsó konzerv 3 közepes paradicsom 1 közepes lila hagyma 2 gerezd fokhagyma 2 ek petrezselyem 5 ek
Hozzávalók: A piskótához: 3 tojás 3 evőkanál kristálycukor 3 evőkanál búzaliszt 6 g sütőpor A krémhez: 200 ml habtejszín (30-32%-os)
Hozzávalók: 1 fej karfiol 40 dkg liszt 10-15 dkg sajt 2 tojás 4-5 dl tej 1 kis csokor bazsalikom és