Hozzávalók: 1 csipet tengeri só 3 dl tejföl 1 kanál citrom 1 csipet őrölt fekete bors 2 dl majonéz 2
Hozzávalók: 20 dkg csokis keksz 25 dkg mascarpone 3 ek porcukor 1 citrom 2 dl habtejszín Elkészítés: A kekszet összemorzsoljuk
Hozzávalók: 1 bögre liszt 1 bögre cukor 10 dkg vaj 1,5 dl tej 2 tojás 2 evőkanál mák 2 evőkanál
Hozzávalók: 70 dkg padlizsán (kb. 3 db) 1 paradicsom 2 kk étolaj 1 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma só őrölt
Hozzávalók: A tésztához: 30 dkg liszt 13 dkg vaj 3 db tojás 2 dkg élesztő kis tej A töltelékhez: 15
Hozzávalók: 8 közepes paradicsom 50 dkg előre elkészített 12,5 dkg liszt 2 evőkanál étolaj 40 dkg spenót 1 gerezd megtört
Hozzávalók: 50 dkg sárgarépa 1 ek napraforgó olaj 1 tk őrölt fahéj 1 tk friss, reszelt gyömbér 1 teáskanál őrölt
Hozzávalók: 25 dkg konzerv vagy főtt csicseriborsó 3 evőkanál zsemlemorzsa 1 fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kiskanál sütőpor petrezselyem
Hozzávalók: 70 dkg darált sertéshús 15 dkg zsemlemorzsa 2-2,5 dl tejszínnel 1 nagyobb vöröshagyma 1 fakanálnyi vaj 2 tojás 1
Hozzávalók: A csokis tésztához: 10 dkg teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt 5 dkg fehér liszt 15 dkg étcsokoládé 2,5 dkg holland