Hozzávalók: 8 dkg zsír 5 dkg vöröshagyma 10 dkg finomliszt 1 kg kelkáposzta 15 dkg petrezselyemgyökér 15 dkg sárgarépa 30
Hozzávalók: 30 dkg krumpli 0,5 evőkanál mustár 3 evőkanál majonéz 3 szál újhagyma petrezselyemzöld 15 dkg sós lében pácolt tonhalkonzerv
Hozzávalók: 20 db kisebb káposztalevél, blansírozva maréknyi bulgur 15 dkg laskagomba felcsíkozva 10 db olajban eltett aszalt paradicsom kisebb darabokra
Hozzávalók: 5 dl tejszín 2 tubus sűrített tej 30 dkg Oreo keksz 1 tk vanília aroma Elkészítés: Robotgép segítségével összeaprítjuk
Hozzávalók: 1 kg eper 70 dkg cukor 1 citrom 3 dl víz Elkészítés: A cukrot a vízzel sűrűre főzzük, a
Hozzávalók: 4 csirkecomb 2 db zsemle (száraz vagy pirított) 3 dl tej só ízlés szerint bors ízlés szerint majoranna ízlés
Hozzávalók: 60 dkg krumpli 20-30 dkg rétesliszt (burgonyától függ) 40 dkg tejföl 40 dkg juhtúró (bryndza) 2 evőkanál zsír 40
Hozzávalók: A raguhoz: 6 db salottahagyma 1 sárgarépa 50 g vaj 2 babérlevél kakukkfű ízlés szerint frissen őrölt bors ízlés
Hozzávalók: 2-3 marék aszalt szilva kis darab fahéj 3 púpozott kanál cukor 1 dl bor diónyi vaj 1 pohár tejföl
Hozzávalók: 30 dkg bulgur 1 nagy csirkemell 1 csomag újhagyma 40 dkg fagyasztott vegyes zöldség mix 5 dkg sajt só










