Hozzávalók: 30 dkg darált pulykahús 20 dkg mexikói zöldségkeverék 20 dkg passzírozott paradicsom 15 dkg vörös babkonzerv 15 dkg bulgur
Hozzávalók: 6 tojás 25 dkg porcukor 1,5 dl étolaj 1,5 dl langyos tej 25 dkg liszt 1 sütőpor 5 dkg
Hozzávalók: 3 evőkanál olívaolaj fél fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 40 dkg csirkemell filé 1 sárgarépa 1 paszternák fél fej
Hozzávalók: A csokis tésztához: 10 dkg teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt 5 dkg fehér liszt 15 dkg étcsokoládé 2,5 dkg holland
Hozzávalók: 80 dkg gomba 1,5 dl főzőtejszín 1 teáskanál kakukkfű 1 kávéskanál őrölt feketebors 0,5 dl étolaj 2 vöröshagyma 2
Hozzávalók: A húshoz: 60 dkg marhahús só frissen őrölt bors 3 evőkanál olaj A szószhoz: 60 dkg kimagozott meggy 2
Hozzávalók: 50 dkg liszt 1 teáskanál őrölt fahéj 1 tasak sütőpor 20 dkg cukor 25 dkg vaj 2 tojás 3
Hozzávalók: 80 dkg meggy 1 citrom 12 dkg kristálycukor csipet só csipet fahéj 3 dkg liszt 2 dl tejföl 6
Hozzávalók: A halhoz: 0,5 kg tisztított heck só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 fél citromból nyert citromlé 3 dl
Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg liszt 1 teáskanál kakaópor 1 teáskanál sütőpor 1 kávéskanál szódabikarbóna 10 dkg vaj 10 dkg










