Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Csocsesz: „Mindent szeretek, amiben látom a munkát és a fantáziát”

Csocsesz: „Mindent szeretek, amiben látom a munkát és a fantáziát”

Csocsesz, ha gondol egyet, és éppen egykáposztás vagy tepertős pogácsát kíván meg, egyszerűen megsüti. A magyarmulatós zene meghatározó alakjának a
Sihell Ferry: Nálunk mindig jut a vendégeknek is étel

Sihell Ferry: Nálunk mindig jut a vendégeknek is étel

Sihell Ferry és felesége rajong a grillételekért. Ehhez pedig nem volt másra szükség, csak egy jó „masinára”. Azótapedig ahogy idejük
Az erdélyi konyha mellett a francia ételek is nagy kedvencei Koós János: Szerencsés vagyok, mert Saci remekül főz

Az erdélyi konyha mellett a francia ételek is nagy kedvencei Koós János: Szerencsés vagyok, mert Saci remekül főz

Koós János néhány hónappal ezelőtttöltötte a nyolcvanadik életévét. Mégis, amikor először felhívtam, igentmondott a megkeresésemre. A legendás énekes Erdélyben született,
Gáspár Bea: „A köztünk kialakult kölcsönös tisztelet inkább már szeretetté változott”

Gáspár Bea: „A köztünk kialakult kölcsönös tisztelet inkább már szeretetté változott”

A Konyhafőnök VIP első évadánakgyőztese, Gáspár Bea rendkívül megtisztelő szerepet kapott, hiszen ő került azidei évadot nem vállaló Wossala Rozina
A családunkban az étkezés, az étel, az asztal központi szerepet játszott

A családunkban az étkezés, az étel, az asztal központi szerepet játszott

Istenes Lászlónak komoly változásokathozott az életébe, amikor egy évvel ezelőtt a Mokka műsorvezetője lett. Ámcsöppet sem bánja, mert a munkája
Cukrásznak készült a Séfek séfe zsűritagja Krausz Gábor: Az ízlelés egy szubjektív dolog

Cukrásznak készült a Séfek séfe zsűritagja Krausz Gábor: Az ízlelés egy szubjektív dolog

Krausz Gábort tavaly, a TV2 Séfek séfecímű nagysikerű produkció által ismert meg az ország. Sokaknak azonnalszimpatikussá vált őszinteségével és szókimondóságával,
Az étkezés nálunk szent és sérthetetlen

Az étkezés nálunk szent és sérthetetlen

Peller Anna abban a szerencséshelyzetben van, hogy vidéken nőtt fel, így természetes volt, hogy már kislánykorában megismerkedett a főzés tudományával.