Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Nem tudok úgy fejlődni a főzésben, amennyire az érdekel!

Nem tudok úgy fejlődni a főzésben, amennyire az érdekel!

Jakupcsek Gabriella viszonylag későn bontakozott ki a gasztronómia területén. Mára azonban komoly szintre fejlesztette a tudását, mégis elégedetlen, mert mint
A magyar konyha csodálatos, de a mennyiség miatt sokszor káros és egészségtelen!

A magyar konyha csodálatos, de a mennyiség miatt sokszor káros és egészségtelen!

Illényi Katica a húszas évei végén döntött a vegetarianizmus mellett. Éppen ezért a konyhájában meg sem fordul alapanyagként a hús,
Németh Kristóf: Kétkedő mosollyal fogadta édesanyám és édesapám a döntésem

Németh Kristóf: Kétkedő mosollyal fogadta édesanyám és édesapám a döntésem

Németh Kristóf mindössze tizenhárom éves korában döntött a vegetarianizmus mellett. Annak ellenére, hogy ő nem fogyaszt húst, nem tiltott alapanyag
Csendes terrorista vagyok!

Csendes terrorista vagyok!

Sárközi Ákost két évvel ezelőtt ismerhettemeg jobban az ország az RTL Klub népszerű főzőműsorában. A Michelin-csillagosséfet hamar a szívébe zárták
Gondoskodó, klasszikus háziasszony vagyok „Nem vagyok szabálykövető”

Gondoskodó, klasszikus háziasszony vagyok „Nem vagyok szabálykövető”

Demcsák Zsuzsa klasszikusháziasszonynak vallja magát. Mint mondja, számára a főzés egyenlő aszeretettel, hiszen így tudja legjobban kifejezni érzéseit. A főzés
A főzés és a vitorlázás kapcsolja ki Sváby Andrást

A főzés és a vitorlázás kapcsolja ki Sváby Andrást

Sváby András egy igazi gourmand. Az atípus, aki a konyhában kapcsol ki. Az ATV műsorvezetője ugyan nemgyermekkorában kapott kedvet a
Fontos számára a jó minőségi, vegyszer- és tartósítószer-mentes alapanyag

Fontos számára a jó minőségi, vegyszer- és tartósítószer-mentes alapanyag

Balázs Klári, ha épp nem a színpadonáll, pontosan olyan hétköznapi életet él, mint bárki más. Fős, mos, takarít ésimádott férjét
Csocsesz: „Mindent szeretek, amiben látom a munkát és a fantáziát”

Csocsesz: „Mindent szeretek, amiben látom a munkát és a fantáziát”

Csocsesz, ha gondol egyet, és éppen egykáposztás vagy tepertős pogácsát kíván meg, egyszerűen megsüti. A magyarmulatós zene meghatározó alakjának a
Sihell Ferry: Nálunk mindig jut a vendégeknek is étel

Sihell Ferry: Nálunk mindig jut a vendégeknek is étel

Sihell Ferry és felesége rajong a grillételekért. Ehhez pedig nem volt másra szükség, csak egy jó „masinára”. Azótapedig ahogy idejük
Az erdélyi konyha mellett a francia ételek is nagy kedvencei Koós János: Szerencsés vagyok, mert Saci remekül főz

Az erdélyi konyha mellett a francia ételek is nagy kedvencei Koós János: Szerencsés vagyok, mert Saci remekül főz

Koós János néhány hónappal ezelőtttöltötte a nyolcvanadik életévét. Mégis, amikor először felhívtam, igentmondott a megkeresésemre. A legendás énekes Erdélyben született,