Berecz Jánost, vagy ahogy sokanismerik, Chee-t debreceni, vidéki fiúként sem ragadta magával a gasztronómia.Pedig elég komoly kapcsolódási pont van, hiszen családja vendéglátóegységeknekbiztosítja a konyhai eszközöket. A fiatal énekes magazinunknak betekintéstengedett élete azon részébe, amiről még keveset tudunk. Chee elárulta jövőbeniterveit, és azt is megosztotta lapunkkal, milyen álma van, aminekmegvalósításán gőzerővel dolgozik.

Az éneklés nem az egyetlen dolog, amivel foglalkozol. Mit lehet erről tudni?

– Vendéglátóegységeknek, szállodáknak vagyunk a garanciális karbantartói, nagykonyhai berendezéseket, gépeket forgalmazunk családi vállalkozásunkban Kelet-Magyarországon, ipari felhasználásra.

Ebből azt gondolhatná az ember, hogy a főzés is közel áll hozzád.

– Az én esetemben ez nem teljesen igaz. Ritkán esik meg, hogy a konyhában alkotok, bár az igaz, hogy nagyon szeretek enni. Bárhol járok az országban fellépni, mindig eszünk valami finomat. Egyébként a frissen sült ételeket részesítem előnyben, főleg a magyaros vonalat. Édesszájúnak nem mondanám magam, ám annál szívesebben fogyasztok húst. A marhát is kedvelem, de sajnos a tapasztalataim szerint nagyon kevés helyen tudják jól készíteni. Viszont a csirkét minden formában, minden mennyiségen örömmel eszem. Gyakran megesik, hogy különböző főzős fesztiválokon is szerepelek, természetesen ilyenkor nem hagyom ki a rendezvényen megkóstolható finomságokat sem, legyen szó lecsóról vagy esetleg kolbászról. Szentendre környékén van egy kifőzde, oda mindig szívesen térek vissza babgulyást enni, mert egyrészt tudom, hogy jól csinálják, másrészt nagyon szeretem.

Milyen nemzetközi konyhát fogyasztasz szívesen?

– A tengeri herkentyűket nem különösebben, viszont a lazacot mindig szívesen fogyasztom. Ha tenger mellett járok, sosem hagyom ki.

A rajongóid jól tudják, hogy debreceni vagy. Mennyire volt jellemző felétek a vidéki disznóvágás gyermekkorodból?

– A nagyszüleim máig vidéken élnek, és nálunk is gyakorta voltak disznóölések. Bevallom őszintén, engem sosem ragadott magával a hangulata. A disznóvágás mindig télen van és korán, én pedig sem a hideget, sem a korai kelést nem szívlelem. A pálinka sosem vonzott, így inkább kihagytam. (nevet)

Van olyan étel, amivel le lehet venni a lábadról?

– Talán egy jó kávéval. Nagyon szeretem a jó ízű kávékat. Kajával nem különösebben. Nem vagyok válogatós, egyetlen egy dolog van, amit nem tudok megenni, mert allergiás vagyok rá, az pedig a dió. Illetve a birka sem tartozik a kedvenceimhez.

A családod egy vállalkozásban dolgozik. Ettől függetlenül sok időt töltötök együtt?

– Nagyon összetartó a családom, vannak ünnepek, ilyen például a húsvét, vagy a karácsony, amikor mindig összejövünk. Én sem lakom már otthon, a hétvégék jelentős része a fellépésekről szól, így nem erőltetjük. Hétközben pedig a vállalkozással foglalkozunk, és mivel többen vagyunk, mindenki igyekszik egyenlő arányban kivenni a részét a feladatokból. Nekem például ha a zenével kapcsolatban van bármilyen elfoglaltságom, mobilis vagyok, tudok menni, nem befolyásolja a vállalkozás. Hál’ Istennek nem kötött a munkám, vannak napok, amikor ez kifejezetten jól tud jönni.

Ha már a munkát hoztad fel. Hogy jött a te életedbe a zene?

– Gyerekkoromban énekkaros voltam, és annak idején már külföldön is megfordultunk. Általánosból elkerültem egy műszaki szakközépiskolába, sajnos ott egy kicsit háttérbe került a zene. Viszont olyan emberekkel kerültem össze az osztályba, akinek a családtagjaik között több nagy, híres zenész is volt.

Egyre több televíziós műsorban megfordultál. Mik a terveid, a későbbiekben fő hivatásodnak szeretnéd a zenét? Vagy tökéletes összhangban van a vállalkozással?

– Ez nagyon szubjektív. Minden zene stílusnak – véleményem szerint – van egy ideje, amíg felfut. Az, hogy valaki több lábon áll, az nem lehet probléma. Addig, amíg tudom ezt párhuzamosan csinálni, addig miért változtatnék? Egyébként pedig nincs az a szekér, amire még nem lehetne tenni. Amikor két oldalról jön a pénz, és a munkát meg tudja oldani az ember, akkor nem lehet probléma. Főleg, ha kötelességének érzi, illetve ha plusz szenvedéllyel is csinálja. Szokták kérdezni, hogy miért nem vagyok fáradt. Erre csak annyit mondok, azért, mert az egyik örömet okoz, és mindig is azt szerettem volna, hogy menjek, várjanak és szeressenek, a másik, ha muszájból kellene csinálni, ha be lenne osztva, hogy mikor, hova kell mennem, és ezt meghatároznák nekem, és irányítanának, akkor nem biztos, hogy azt szeretném sokáig. Mindent magamnak intézek, és csak azt vállalom el, amire úgy gondolom, van értelme.

A Trimedio-val hogyan kerültél kapcsolatba?

– 2016 elején jelent meg az első dalom. Én az a fajta ember vagyok, aki ha eltervez valamit, akkor azt véghez is viszi, nem minden áron, nem mindenkin átgázolva, hanem megkeresem azokat a lehetőségeket, amik az utamat segíthetik. Így ismerkedtem meg Radics Márkkal, aki szinten a Trimedio-hoz tartozik. Általa találkoztam Szűcs Balázzsal, a cég vezetőjével, gyakorlatilag innentől pedig már egy folyamatos közös munka kezdődött.

Van még olyan álmod, a zenédet tekintve, ami eddig nem teljesült?

– Mint mindenkinek, nekem is vannak álmai. Szeretnék egyszer majd egy nagyon elismert és népszerű énekes lenni. De most olyan céljaim vannak, amik elérhetőek. Ilyen, hogy minél jobb színpadi műsort készítsek, hogy mindig kicsivel más lehessek, mint a többiek. Emlékezetes legyen a fellépésem, és hogy örömmel hívjanak vissza. Egyszer jó lenne egy nevesebb fesztiválon fellépni, mert az egy presztizsnek számít. Az pedig, hogy ott valaki részt vehessen, egy élő zenés csapatnak kell mögötte állnia.

Mit tudsz mondani a rajongóidnak, mikor várható tőled lemez?

– Készülőben van. Ha az idén már nem, akkor jövő év elején mindenképpen meg fog jelenni. Az anyag már készen van, csupán némi finomításra vár.

45 thoughts on “Nagyon összetartó a családom!”

 1. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 2. I don’t even know the way I finished up here, but I assumed this put up was good. I don’t realize who you’re but definitely you’re going to a well-known blogger in case you aren’t already 😉 Cheers!

 3. Hi there! I simply would like to give an enormous thumbs up for the good info you’ve got right here on this post. I will probably be coming again to your weblog for more soon.

 4. You completed various fine points there. I did a search on the subject and found nearly all people will consent with your blog.

 5. Visszajelzés: Google
 6. Visszajelzés: سکس خارجی
 7. Visszajelzés: digital marketing agency
 8. Visszajelzés: realistic masturbators
 9. Visszajelzés: sea turtle bracelet
 10. Visszajelzés: sex toys gay
 11. The reason I really like Spotify, is We can apply it to my Cellular, in addition to basicly have all the background music I actually wan`t on a regular basis. I do spend around $15 per month although, nevertheless hi! often the thinking about involving free tunes is perfect for children definitely I enjoy Jango. Method greater than Pandora bracelets, i think.
  [url=https://ssl.vidaltek.us/?p=2132]coque iphone[/url]

 12. We are thinking of using microsoft windows safe-keeping server, Still I have learn sumwhere on the internet dat VMWare can not easy access the particular VHD record this glass windows existing… is niagra accurate? please explain vSphere your five will not just like the iSCSI spots that will Glass windows storage space storage space offers.
  [url=https://www.foon.at/blog/?p=5573]coque iphone[/url]

 13. It is excellent for being right here and be able to study all of this Looks if you ask me similar to, as long as you tend not to upload songs your own good to go.
  [url=https://blog.glstock.com/?p=11121]coque iphone[/url]

 14. Visszajelzés: adult toys for couples
 15. Visszajelzés: mide 675
 16. Visszajelzés: xlxx
 17. Visszajelzés: gay toys
 18. Visszajelzés: Chinese Baccarat System
 19. Visszajelzés: blackjack strategy chart
 20. Hi there, I have only asked a new immigration codes type aol high speed so i could join skies utmost, upon reading all these announcements i think i may make an oversight. I possess not obtained this apple pc program code so have definitely not given it in order to atmosphere, am i able to continue america online because regular or can that they end the relationship? FREE OF CHARGE seems fine however, not immediately after perusing this webpage. Many thank you wendy
  coque iphone

 21. Heya i’m at last right here. I discovered this kind of board and that i discover it definitely useful as well as that helped me out there very much. Lets hope to supply some thing back and aid some others as you helped me.
  coque iphone

 22. I do think The apple company is likely to consist of a few of this things within the next ipad device update, due to the fact My partner and i question precisely why iPad ought not to come with wants of: OBTAINABLE Vent, Multi-tasking, Drag & drop File Supervision, SD video slot as well as other essential application and hardware for any tablet method.
  coque iphone

 23. Certainly having Nabeel these are holding back for the next discharge on some of these functions, should they start a more recent variation in the future they might earn more money.
  coque iphone

 24. Great revise into the infographic, John! Your homework is tremendously valued and gives us all SEMs a battling likelihood resistant to the completely wrong info across the internet that will receives taken into Google Places.
  coque iphone

 25. Hello there JacqueI way too have been studying all the tweaks with Workboxes but they have determined together with my older youngsters that they avoid require the actual keepsake, that they can are very effective coming from a listing (at several period youngsters ought to transfer to your to-do list). I have one issue even though i always haven’t received close to to help requesting any person consequently Items consult a person. When you understand technique up and running I would be interested to be aware of how much time it will require to fill often the bins each night? Adore to hear backside from you an individual will be upwards and transpiring.
  coque iphone

 26. We stumbled across the same problem while initially I had been trying to see the reason why things were being taking so long for you to acquire using this service. I had developed the particular social networking bill featuring from the Glass windows Taskmanager as well as pointed out that when I using tobacco through the programme, my multilevel network was still being being utilized. About testing more I ran across while My spouse and i close the particular DESKTOP in addition to rebooted my very own networking interconnection would still be getting used at this time software.
  coque iphone

 27. Hello there, Ive just asked for a alpage program code application form america online broadband in order that i can be a part of skies utmost, with reading these information i do believe i could make a blunder. There are not gotten my mac computer code and so do not necessarily trained with to help skies, am i able to continue aol as standard or maybe can these people stop my very own interconnection? FREE noises fine however, not soon after reading this web site. Many many thanks wendy
  coque iphone

 28. to be put in place, happen to be are usually go away having gradually does not this point (low bandwidth caps, Strong Bundle Examination, bandwidth throttling as well as insurers are progressively buying high priced as well as consumible programs this incorporate serious package inspection technology. To help counteract equipment prices, the providers tend to be motivated to utilize their particular fungible devices to be able to That it is an outstanding as well as very helpful bit of information. On the web satisfied that you simply contributed this kind of valuable information with us. I highly recommend you continue to be people up-to-date this way. Thanks for sharing.
  coque iphone

 29. An individual imply these feedback pockets? Is actually simply portion of the layout My partner and i made together grown to be a new WP motif. It isn’t a new wordpress tool.
  coque iphone

 30. Are we able to stop for being looked at in case all of our position will be hidden. I am similar to our privacy has been troubled because of this sort application =[ Are you aware exactly how?? Cheers ahead of time.
  coque iphone

 31. We dispatched photograph from vault in the new iphone 4, someone acquiring the idea very own i phone possessed often the communication “missing plug-in”, with out image ended up being connected. Precisely what connect is necessary, and its particular the idea necessary on the telephone, or maybe would it be something which must have already been delivered together with the image?
  coque iphone

 32. Visszajelzés: security
 33. Visszajelzés: 47xclusive

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.