Hozzávalók: A tésztához: 7 tojás7 ek cukor6 csapott ek finomliszt2 ek cukrozatlan kakaópor1 csomag sütőpor1 ek napraforgó olaj A túrókrémhez:
Hozzávalók: 1 kg burgonya20-30 dkg liszt1 evőkanál búzadara3 dkg zsír1 darab tojás25-30 dkg sertéshús5 dkg zsír2 dl tejföl5 dkg zsemlemorzsa3
Hozzávalók: 1,2 kg sütőtök1 alma1 közepes fej vöröshagyma5 dkg vaj3 ek méz1,2 l szárnyas alaplésó ízlés szerintbors ízlés szerintchili ízlés
Hozzávalók: 20 dkg csirkemell10 dkg sárgarépa15 dkg spagetti1/2 dl víz10 dkg póréhagyma2 evőkanál olaj1 tasak pirított tészta csirkével alap Elkészítés:
Hozzávalók: 1 fej vöröshagyma50 dkg sertéslapocka20 dkg császárhús20 dkg füstölt szalonnazsályasó, bors, fűszerpaprikababérlevél A tésztához: 3 evőkanál zsír3 evőkanál vaj1
Hozzávalók: 50 dkg finomliszt 5 dkg friss élesztő 1 csipet só 15 dkg nádcukor 2 tojás 5 dkg vaj 20
Hozzávalók: 41 dkg csicseriborsó1 nagy hagyma, szeletelve2 evőkanálnyi petrezselyem, finomra metélve1 tojás1 teáskanálnyi só1/2 – 1 csésze prézli1 tk őrölt
Hozzávalók: A lencse előfőzéséhez: 16 dkg lencsevíz1 babérlevél5 dkg vöröshagymamogyorónyi friss gyömbér A leveshez: 2 ek hidegen sajtolt napraforgóolaj20 dkg
Hozzávalók: A tésztához: 2 csomag leveles tészta (nyújtott) A töltelékhez: 4 alma6 evőkanál kristálycukor1 citrom leve1 csapott evőkanál őrölt fahéj
Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta30 dkg csiperkegomba10 dkg bébispenót1 közepes hagyma5 dkg vaj/margarin8-10 dkg krémsajt2 dl tejszín1-2 evőkanál liszt1 csokor










