Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fördős Zét a rossz idő sem állíthatja meg, ha kajáról van szó

A műsorvezető egy cseppet sem bánja, hogy az időjárás eddig nem a legjobb arcát mutatta. A Street Kitchen házigazdáját ugyanis ez sem tudja távol tartani attól, hogy beüljön egy-egy vendéglátóegységbe, főleg, ha az a célja, hogy tesztelje, és bemutassa a legjobb helyeket a közönségnek.

Szinte az egész országot bejárta már Fördős Zé, aki csapatával – a Street Kitchennel – mindig újabb és újabb vendéglátóhelyeket fedez fel és tesztel, hogy a legütősebbeket követőikkel is megoszthassák. A műsorvezető legutóbb az ország három különböző pontján lendült „támadásba” csapatával.

„A Balatont minden évben körbejárjuk, felkutatva a legjobb, legújabb helyeket. Idén azonban másik két régiót, a Dunakanyart és a Velencei-tavat is célba vettük, hiszen ezek is olyan közkedvelt régiók, ahol – különösen a nyár folyamán – hatalmas tömeg fordul meg pihenés, feltöltődés céljából. Nekik szerettünk volna segíteni a három gigatérképpel, amely a nyári magazin mellé jár: 106 vendéglátóhely, 32 oldalon. Szerintem minden adott a tartalmas, gasztronómiai élményben gazdag nyárhoz” – mondta Fördős Zé, aki mindenkit arra biztat, rossz időben is mozduljon ki.

„Annyi fantasztikus hely van itthon! Van, ami régi nagy kedvencem, amiről legendákat zengenek és olyan is, amit a barátnőm, Sári ajánlott kipróbálásra. Mindig meglepetésként ér, hogy évről évre mennyit fejlődik az itthoni gasztroélet az üdülőhelyeken is. Már rég elmozdultunk a lángos, hekk, palacsinta tengelyről. Ha kajálásról van szó, szerintem az se para, ha rossz az idő: így még jobb program „bemenekülni” egy klassz helyre és enni valami igazán jót. Nálunk ez bevált program, ha rossz az idő” – tette hozzá Fördős Zé, aki csapatával mindig eltervezi, hogy mely helyeket keresik fel. Azonban minden tesztelés alkalmával akad egy ősellenségük.

„Nem tudnám megszámolni, hogy hány helyet ettünk végig az elmúlt időszakban, de egy biztos: rossz élményben nem volt részünk! Bosszankodásban viszont annál több, hiszen nem egyszer előfordult, hogy már annyira tele voltunk, hogy pár falatnál több nem fért belénk. Ilyenkor kicsit sajnáljuk, hogy nem bírunk többet enni, de ha zsinórban több helyet zabál fel az ember, fizikai képtelenség mindenhol egy teljes adagot benyomni. Arról nem is beszélve, hogy utána a tovább utazás sem könnyű. A kajakóma állandó barátunk, és bizony arra is volt már példa, hogy kis híján bealudtam a Balaton partján két kóstolás között” – vallotta be Zé, aki május 28-án dobta piacra csapatával a Street Kitchen nyári magazinját.