Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lázár Chef szervezésében megrendezik az I. Magyar Pizzakészítő Bajnokságot!

Jön a Food Truck Show a Kincsem Parkba.

Díjeső várható az idei tavaszi Food Truck Show-n! Az esemény keretein belül, Kovács Lázár, Lázár Chef szervezésében megrendezik az I. Magyar Pizzakészítő Bajnokságot, ahol hazánk legszebb és legfinomabb pizzáit díjazzák. Sőt, az év Food Truckja díját is átadják a közönség kedvencének, és a szakmai zsűri által kiválasztott vendéglátóhelynek is.
15 ország, 50 food truck, 40 zenei program – ez az idei Food Truck Show számokban. 2023. május 5-7. között újra egy időben és egy helyen képviseltetik magukat a guruló gasztronómia nagyjai, közel 50 food truck vár mindenkit hazánk egyetlen lóversenypályáján, a Kincsem Parkban.


– Úgy gondoljuk, hogy a streed food szerelmeseinek igazi kánaán lesz az idei Food Truck Show, hiszen 50 vendéglátóhely kínálatából csemegézhetnek. Ráadásul itt az idő, hogy mindenki kiválassza a kedvencét, hiszen közönségszavazást indítunk, ahol kiderül, hogy melyik a legnépszerűbb hely. Sőt, egy szakmai díj is gazdára talál majd a legjobb food truckok versenyében – mondta Horváth Zoltán, a Food Truck Show alapítója.
Szombaton a helyszínen az I. Magyar Pizzakészítő Bajnokságot is megrendezik. A rendezvény ötletgazdája és főszervezője Kovács Lázár, aki idén is részt vett a Parmában megrendezett Pizza Világbajnokságon.
– A hazai bajnokság célja a fiatal pizzaszakácsok támogatása, fejlődésének elősegítése a versenyzésen keresztül. Bizonyítási és rutinszerzési lehetőséget és motivációt nyújtva azoknak, akik még nem tudnak elindulni a világbajnokságon – mondta Lázár Chef. Az 1.000.000 Ft összdíjazású egyfordulós versenyen Magyarország legszebb és legfinomabb pizzájának készítőjét keresik.
A finom falatok mellett pénteken az ország leggyorsabb agarai állnak starthoz, szombaton az ügetőfutamoké, míg vasárnap a telivéreké lesz a főszerep. Szombaton a hazai férfi rögbi-válogatott is megmutatja magát egy Magyarország – Lettország mérkőzésen. A hétvégén a gyerekeket ingyenes programok várják, lesz állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások, arcfestés, a hangulatról pedig utcazenészek és street art fellépők gondoskodnak, valamint az ország legnagyobb láncos körhintája fokozza majd a majális hangulatot.