Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Házi briós

Házi briós

A kelt tészták királynőjének számít a házi briós. Manapság már a pékségekben is feledésbe merült ez az isteni édesség, talán
Sárgabarackos szelet

Sárgabarackos szelet

Nyár végén az egyik legnépszerűbb gyümölcs: a sárgabarack. Kinek ne egy isteni desszert jutna erről az eszébe? Pláne, ha egy
Töltött kifli

Töltött kifli

Egy egyszerű reggelit is lehet varázslatossá tenni. A szokásos szendvicsek után frissítésként hat egy újdonság. A töltött kifli is ilyen.
Poharas szilvás süti

Poharas szilvás süti

Ha nincs mérleged, netán nem szereted a sütemények alapanyagait méricskélni, akkor ez a desszert éppen neked való. Kétségtelen, hogy megkönnyíti
Mexikói töltelékkel töltött rántott hús, mexikói burgonya krokettel

Mexikói töltelékkel töltött rántott hús, mexikói burgonya krokettel

Nincs olyan ember, aki ne szeretné a rántott húst. Lehet még tovább turbózni az ízeket, egy kis sajttal töltve, vagy
Fetás ratatouille

Fetás ratatouille

Nincs nyár lecsó nélkül. De kísérleteztetek már más nemzetek hasonló ételével? A franciáknál ez a finomság ratatouille névre hallgat. Hasonló,
Rákpogácsa

Rákpogácsa

Ha a pogácsára gondolunk, nem éppen a rákhús jut eszünkbe. Ez a fasírtra emlékeztető előétel könnyű, ízletes és pofon egyszerű
Almás pite másképp

Almás pite másképp

Az alma télen-nyáron kapható, így minden évszakban isteni sütemény alapanyag. Ha a pitére gondolunk, egészen biztos nem ez a hamis
Kolozsvári szalonnába bújtatott, töltött fasírt

Kolozsvári szalonnába bújtatott, töltött fasírt

A hagyományos ízesítésű fasírt kicsit tovább gondolva. Ez a kolbászhússal töltött fasírt, egyben sütve. Mindez pedig isteni finom húsos szalonnával
Sörtésztában sült csirkemell párolt lilakáposztával

Sörtésztában sült csirkemell párolt lilakáposztával

Egy kis rafinériával könnyen varázsolhatunk fenséges ételt a csirkemellből. Sörtésztába “bugyoláltuk”, amitől meglehetősen mutatósabb és finomabb lesz, mintha natúran lenne