Hozzávalók: A tésztához: 10 dkg édes keksz 3 evőkanál vaj 1 csipet só A krémhez: 22,5 dkg krémsajt vagy mascarpone
Hozzávalók: 25 dkg csiperkegomba 25 dkg erdei gomba 2 közepes fej vöröshagyma 5 dkg füstölt szalonna 1 paprika 1 paradicsom
Hozzávalók: 50 dkg spárga só 1 nagy doboz tejföl 1 dl tejszín bors reszelt szerecsendió olaj 20 dkg trappista sajt
1 fej káposzta 2 sárgarépa 0,5 fej vöröshagyma só bors 2 dl tejföl 2 dl majonéz 2 ek mustár 1
Hozzávalók: 2 kígyóuborka 10 dl natúr joghurt 3 gerezd fokhagyma 1 csokor kapor 1 ek olívaolaj só ízlés szerint bors
Hozzávalók: 70 dkg sertéscomb 1 kávéskanál só 1 mokkáskanál őrölt bors 7 dl száraz vörösbor 3 dl tejszín 2 gerezd
Hozzávalók: A guacamole-hoz: 2 puhára érett avokádó 6 kanál krémes tejföl 2 gerezd fokhagyma só bors A csirkéhez: 1 nagy
Fördős Zé neve teljesen összeforrott az elmúlt hét évben az RTL Klub A Konyhafőnök című gasztrorealityjével. A Recept és Rejtvény
Hozzávalók: 50 dkg spárga, megtisztítva és darabokra vágva 1 l húsleves só reszelt szerecsendió 2 evőkanál liszt 5 dkg vaj
Hozzávalók: 1 csipet tengeri só 1 pohár tejföl 3 gerezd fokhagyma 3 kanál extra szűz olívaolaj 1 csipet őrölt fekete