A pacal sokak számára még ma is bizarr alapanyag. Ezen csak akkor lehet változtatni, ha esélyt adunk ennek az isteni
Végre itt van a sütőtök szezon. Ez a pohárkrém az ékes példa arra, hogy édességekhez is tökéletes alapanyag. Egészséges, finom,
A távol-keleti konyha a magyar szájíznek is nagyon kedvez. Ezt jól bizonyítja a rengeteg étterem, ami Magyarországon nyílt az elmúlt
A tiramisu nemcsak olaszországban, hazánkban is igen népszerű desszert. De miért ne lehetne “magyarosítani”? Hogyan? Például pihepuha piskóta közé töltjük
Aki már csinált rakott kelkáposztát, pontosan tudja, hogy időigényes az előkészítése. Sajnos ugyanez a helyzet a húsos-rakott brokkolival is… De
Biztos mindenkinek ismerős az érzés, „de ennék valami édeset”. Ilyenkor jól jöhet egy egyszerű, gyorsan elkészíthető édesség, mint például a
Magyarországon sok helyen termesztik a céklát, ennek ellenére viszonylag keveset fogyasztunk belőle. Sokféleképpen felhasználható, de talán mégis a magyar konyhában
Sajttortából már sokfélét mutattunk be. Ennek ellenére még mindig van újdonság, ami felkeltheti a figyelmeteket. Ilyen az avokádós ízesítésű cheescake
A sertéstokányt már biztosan sokan ismerik. De miért ne lehetne a sertéshúst csirkével helyettesíteni? Mutatjuk is, hogyan néz ki ez
A háziasszonyoknak biztosan a kedvence lesz ez a mázas diótorta, ugyanis pofon egyszerű az elkészítése. Még a kezdők is bátran










