Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Mákos tészta muffin

Mákos tészta muffin

Az a jó a desszertek világában, hogy nincs lehetetlen. Első hallásra bizonyára furcsán hangzik a mákos tészta muffin, de… Igenis
Lecsós csirkemáj

Lecsós csirkemáj

A lecsót mindenki szereti. Elkészítése és fogyasztása is házról házra változik. Hogyan lehet tartalmasabbá tenni? Egy kis csirkemájjal és köretként
Tonhalas-paradicsomos farfalle

Tonhalas-paradicsomos farfalle

A tésztaételeket jellemezhetnénk úgy is, hogy a hétköznapok császárai. Már csak azért is, mert húsz perc alatt egy isteni vacsorát
Tonhalpogácsa

Tonhalpogácsa

Sajtos, tepertős, vajas, burgonyás pogácsa. Ezeket már mind jól ismerjük. Egész biztos, hogy sokan még tonhalból nem készítettek. Igaz, ez
Áfonyás csiga

Áfonyás csiga

Az áfonya az év minden időszakában elérhető, mégis télen fogyasztunk belőle többet. Ez az apró kis sötét bogyó tökéletes alapanyaga
Ananászos-karamell pudingos párnácskák

Ananászos-karamell pudingos párnácskák

Minden háziasszonynak ismerős, amikor a család felkiált: „édességet ennének”. Elég egy kis leveles tészta, némi gyümölcs, és a kérés pillanatok
Burgonyakrémleves tej- és gluténmentesen

Burgonyakrémleves tej- és gluténmentesen

A tej- és gluténérzékenyek pontosan tudják, nem kell lemondani a jó ételekről az ételallergia miatt. Számos alternatíva van, hogyan lehet
Barackos tápióka puding

Barackos tápióka puding

Nagyon kevés háztartásban használnak tápiókát, pedig rendkívül egészséges alapanyag. Isteni desszertet is lehet készíteni belőle, amit lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatunk. Glutén-
Opera torta

Opera torta

Az Opera torta klasszikus francia cukrászkészítmény, amely kávés sziruppal átitatott piskóta, étcsokoládé-ganache és vajas kávékrém rétegekből áll, a teteje étcsokoládéval
Hagyma mártogatós sajtos kenyérrel

Hagyma mártogatós sajtos kenyérrel

Időnként nem kell túl nagy dolgokban gondolkodni egy étel kapcsán. Vacsorára – de például vendégváró előételként – is tökéletes lehet