Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Sajtkrémes karfiolleves

Sajtkrémes karfiolleves

Minden zöldségből lehet csodálatos levest varázsolni. Most a karfiol kapta a főszerepet, amit egy kis sajttal és némi fűszerrel emeletük
Répa ropogós avagy répás tócsni

Répa ropogós avagy répás tócsni

Ahogy azt már többször bemutattuk, számos zöldségünkből lehet „fasírtot” készíteni. Most répát a használtuk fő alapanyagként, az így kapott ropogós
Krumplis kelkáposztaleves

Krumplis kelkáposztaleves

Rakott kelkáposzta, kelkáposzta főzelék, nagyjából ennyiben ki is merül azon receptek tára, amik ebből az isteni zöldségből készülnek. Egy kis
Kukoricacipó

Kukoricacipó

Számos kenyér receptet mutattunk már be. Kukoricaliszt felhasználásával azonban még nem. Most hoztunk egy isteni, ízében teljesen mást a megszokottól.
Kapustnica – Kolbászos káposztaleves

Kapustnica – Kolbászos káposztaleves

A szlovák konyha legalább annyira széleskörű a gasztronómiáját tekintve, mint Magyarország. A legjellemzőbb ételei egyszerű, tartalmas parasztételek. Ilyen a kolbászos
Rizses nyúl zöldséggel

Rizses nyúl zöldséggel

Nyúl húst manapság már minden nagyobb üzletben kaphatunk. Vidéken rendszeresen fogyasztják, mégis sokan kerülik ezt az alapanyagot. Sokan azt sem
Pekándiós rizses kuglóf

Pekándiós rizses kuglóf

A pekándiót nem használjuk gyakran a magyar konyhában. Aki nem ismeri, érdemes talán ezzel az egyszerű, ám annál finomabb kuglóffal
Gyömbéres-citrusos macaron

Gyömbéres-citrusos macaron

A macaron egy klasszikus francia cukrászkészítmény, ami már az egész világon ismert és népszerű. Rengeteg ízesítéssel készül, mi most a
Kelkáposztában sült tengeri hal

Kelkáposztában sült tengeri hal

Nincs is jobb egy olyan ételnél, amit mondjuk úgy, csak egy tálba kell dobálni, nincs vele különösebb nagy előkészület. Ilyen
Buffalo csirkeszárnyak

Buffalo csirkeszárnyak

A Buffalo csirkeszárnyak az Egyesült Államokból, pontosabban Buffalo városából származik. A fűszeres hús híre hamar elterjedt a világon, népszerűségét pedig