Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Fehérbab-krémleves

Fehérbab-krémleves

A krémlevesek egyre népszerűbbek a magyar konyhában is. Kevés olyan alapanyag, zöldség van, ami nem alkalmas ehhez az ételhez. Ilyen
Mediterrán frittata

Mediterrán frittata

A tojásos ételek egyik legnépszerűbb verziója a frittata. Ez a gyönyörű lepény a reggelik császárnője, ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni. Most
Petrezselymes töltött dagadó

Petrezselymes töltött dagadó

Ismét a retro ételek világába kalauzolunk el benneteket. Régen nagy népszerűségnek örvendett a töltött sertésdagadó, de a mai divatos ételek
Petrezselymes vargányaleves

Petrezselymes vargányaleves

Magyarországon rengeteg gomba terem. Talán az egyik legnépszerűbb erdei gomba a vargánya, ami számos étel alapanyagaként szolgálhat. Mint például a
Medvehagymás tojássaláta

Medvehagymás tojássaláta

Hogyan lehet egy hagyományos tojássalátát feldobni? Ha már a szezonja van, akkor medvehagymával. Enyhe fokhagymás íze tökéletesen passzol a frissen
Mázas sütőtöktorta

Mázas sütőtöktorta

Lassan vége a sütőtökös idénynek, úgyhogy még lehet egy utolsó tortát sütni. Aztán őszig búcsút inthetünk ennek az isteni zöldségnek,
Mexikói rizses hús

Mexikói rizses hús

Ilyenkor tavasszal nem tudunk betelni a friss, színes zöldségekkel. A mexikói rizses hús pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy belecsempésszünk mindent.
Medvehagymás-túrós masni

Medvehagymás-túrós masni

Itt a medvehagyma szezon, amire ismét egy évet kellett várunk. A medvehagymás ételek repertoárja végtelen, még ha csak tésztáról is
Matcha teás muffin

Matcha teás muffin

Lehet, hogy sokan nem ismerik a matcha teát, pedig kiváló alapanyaga a desszerteknek. Nem mindennapi íze szokatlan lehet a magyar
Húsvéti báránykorona

Húsvéti báránykorona

Mi tehetné fel a “koronát” a húsvéti menüre? Egy bárányból készült korona… Ilyenkor fogyasztunk leginkább ebből a nemes húsból, pedig