Számos kenyér receptet mutattunk már be. Kukoricaliszt felhasználásával azonban még nem. Most hoztunk egy isteni, ízében teljesen mást a megszokottól.
A szlovák konyha legalább annyira széleskörű a gasztronómiáját tekintve, mint Magyarország. A legjellemzőbb ételei egyszerű, tartalmas parasztételek. Ilyen a kolbászos
Nyúl húst manapság már minden nagyobb üzletben kaphatunk. Vidéken rendszeresen fogyasztják, mégis sokan kerülik ezt az alapanyagot. Sokan azt sem
A pekándiót nem használjuk gyakran a magyar konyhában. Aki nem ismeri, érdemes talán ezzel az egyszerű, ám annál finomabb kuglóffal
A macaron egy klasszikus francia cukrászkészítmény, ami már az egész világon ismert és népszerű. Rengeteg ízesítéssel készül, mi most a
Nincs is jobb egy olyan ételnél, amit mondjuk úgy, csak egy tálba kell dobálni, nincs vele különösebb nagy előkészület. Ilyen
A Buffalo csirkeszárnyak az Egyesült Államokból, pontosabban Buffalo városából származik. A fűszeres hús híre hamar elterjedt a világon, népszerűségét pedig
Nem kell már sokat várni a medvehagyma szezonra. Ideje addig is néhány isteni receptet begyűjteni, hogy minél többféleképpen meg tudjuk
A tengeri herkentyűket nem mindenki szereti. Talán mert még nem kóstolta a fűszeres scampit spagettivel. A garnélarák tökéletes passzol a
A brassói aprópecsenye eredete ismeretlen, többféle legenda övezi. Mégis a magyar konyha egyik alap ételeként tekintünk rá. A sertéshús, burgonya,