Az első feljegyzések a sajttorta őséről, nemhogy nem Amerikából vagy New Yorkból, de még csak nem is egy másik kontinensről
Hozzávalók: 1 közepes cukkini 3 csirkemáj 2-3 dl tejföl 1-2 ek kukoricaliszt 10 dkg sajt só őrölt fehér bors majoránna
Hozzávalók: 2 nagyobb méretű, filézett csirkemell 35 dkg sótlan, pörkölt mogyoró 1 dl olívaolaj csipetnyi őrölt bors és chilipor 1
Az aranygaluska magyar eredetű desszert, oly annyira hazai termék, hogy csak elolvassuk a címben, már érezzük is a sülő tészta
Hozzávalók: A tésztához: 20 dkg liszt 10 dkg vaj 5 dkg porcukor 2 ek tejföl 1 tk sütőpor csipet só
Barnamedvék és vaddisznók kedvenc eledele lesz a kis tésztakosarunk meghatározója. A sonkahagymás, szalonnás keverékhez forgatott tejszínes, krémsajtos, medvehagymás töltelék ínycsiklandóan
Annyit talán elárulhatunk az októberi lapszámunkból előzetesként, hogy több olyan receptet fogunk bemutatni, ami által a gyerekek is szívesebben fogyasztják
Előételek rovatunkban gyakran olyan ételeket is válogatunk, amelyek kiválóak lehetnek vendégváró falatoknak. Most egy ilyennek a receptjét mutatjuk meg, ami
Ha tortasütés mellett dönt az ember, akkor azzal számolni kell, hogy nem fog egy óra alatt elkészülni vele. Van, ami
A szeptemberi lapszámunk életmód rovatában a mogyoró kapta a főszerepet. Kevesen tudják, hogy nem csak finom, de egészséges rágcsálnivaló. Telítetlen