A magyar konyha is fel tud mutatni töltött palacsintát, mint például a jól ismert hortobágyi palacsinta. De miért ne lehetne
Kihirdették az Év bejglije verseny győzteseit: a szekszárdi Prim Cukrászda & Café-é lett az év diós bejglije, a békéscsabai Bejó
Aranyló színe és puha állaga klasszikus családi kedvenccé teszi a Pasta alla Genovesét, különösen azok számára, akik szeretik az olasz
Itt az ideje, hogy összeállítsuk a karácsonyi menüt. A tradicionális ünnepi sütemények mellett nem árt beújítani. Ehhez nyújtunk segítséget a
Ha már pite, akkor nem lehet mással, csakis almával tölteni – legalábbis, ha a retro konyhához nyúlunk vissza. Télen a
Ahány ház, annyi szokás – igaz ez a mondás a paradicsomlevesekre is. Az olaszok tudnak valamit, számos variációban készítik ezt
A kókuszgolyó egy igazi retro desszert. Nem hiányozhat egyetlen karácsonyról, húsvétról, lagziból sem. Most mégis új köntösbe „csomagoltuk”, ugyanis egy
Biztosan sokan várták már a sütőtökszezont. Remek alapanyag leveseknek, raguknak, köretként, húsokkal is kiválóan párosítható. A sütőtökös csirkeragu is jó
Kevés alapanyagból is lehet isteni ételt készíteni. Ilyen a csirkegombóc leves is, amiben a kis golyók kapták a főszerepet. Míg
Míg régen csak cukrászdában lehetett az igazán mutatós tortákhoz jutni, ma már házilag is elkészíthetőek. Főleg, ha a fő alapanyag









