Biztos mindenkinek ismerős az érzés, „de ennék valami édeset”. Ilyenkor jól jöhet egy egyszerű, gyorsan elkészíthető édesség, mint például a
Magyarországon sok helyen termesztik a céklát, ennek ellenére viszonylag keveset fogyasztunk belőle. Sokféleképpen felhasználható, de talán mégis a magyar konyhában
Sajttortából már sokfélét mutattunk be. Ennek ellenére még mindig van újdonság, ami felkeltheti a figyelmeteket. Ilyen az avokádós ízesítésű cheescake
A sertéstokányt már biztosan sokan ismerik. De miért ne lehetne a sertéshúst csirkével helyettesíteni? Mutatjuk is, hogyan néz ki ez
A háziasszonyoknak biztosan a kedvence lesz ez a mázas diótorta, ugyanis pofon egyszerű az elkészítése. Még a kezdők is bátran
A magyar konyha számos tartalmas levest tartalmaz. Ilyen a lencseleves is, ami már-már egy egytálételnek felel meg. Nem csak hús,
Az oldalas a magyar konyha igen népszerű alapanyaga. A hagyományos sütéstől most igencsak eltértünk, legalábbis ami az ízesítését illeti. Ahogy
Egy-egy étellel hirtelen könnyen egy másik országban találhatjuk magunkat. Így “juhatunk” el pillanatok alatt Amerikába is, ahol igencsak nagy népszerűségnek
A sima burgonyagombócnál csak a töltött verziója lehet jobb. Szilva, túró vagy akár sárgabarack, az már mindegy is. Egyik finomabb,
Az avokádó igen megosztó, vagy szeretik, vagy nem. Biztatásképpen mondjuk, hogy kiváló alapanyag, ami rengeteg húsféléhez passzol. Például a csirkéhez