Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Burgonyás gesztenyekrémleves

Burgonyás gesztenyekrémleves

A karácsonyi menüben gyakran megfordul a gesztenye alapanyagként. Hús, főleg kacsa mellé szeretjük, de a desszerteknél is megfordul főszereplőként. Most
Karácsonyfa sütik

Karácsonyfa sütik

Csupán két nap, és itt van karácsony. Még van időd készülni igazi, az ünnephez illő süteménnyel. Ilyen például a karácsonyfa
Diós-mákos bejgli

Diós-mákos bejgli

Nagyon régi hagyomány, hogy karácsonykor bejgli is kerül az ünnepi asztalra. Manapság már többféle töltelékkel (például gesztenyével) készítik, de mi
Sült kacsacomb fügével

Sült kacsacomb fügével

Azt mondják, hogy a sült kacsacomb elkészítéséhez nem szükséges sok fűszer. Ez azonban nézőpont kérdése. Karácsonykor lehet egy kicsit jobban
Tejszínes rákleves

Tejszínes rákleves

Kétségtelen, hogy a rák nem olcsó Magyarországon, de talán időnként mindenki megengedheti magának. Ráadásul igen megosztó alapanyag, csakúgy, mint minden
Töltött káposzta

Töltött káposzta

Hosszasan lehetne sorolni, milyen ételek nélkül nincs karácsony. A halászlé, a bejgli mellett ilyen a töltött káposzta is. Ezt is
Karácsonyi pulyka dióval

Karácsonyi pulyka dióval

Karácsonykor nagyon sok helyen kerül pulyka az asztalra. Ehhez hoztunk egy isteni ötletet. A töltött pulyka nem a hagyományos módon
Gesztenyés fasírt

Gesztenyés fasírt

Ha már karácsony, akkor gesztenye minden mennyiségben. És ha már gesztenye, miért ne lehetne a süteményeken kívül más ételekbe is
Karácsonyi gyümölcsös piskóta

Karácsonyi gyümölcsös piskóta

Egy egyszerű, gyümölcsökkel teli piskóta is lehet az ünnepi asztal fénypontja. Kevesebb időd és pénzed van? Sebaj! Mutatjuk, hogyan lehet
Paradicsomos paprikaleves

Paradicsomos paprikaleves

A paradicsom és a paprika nem csak a lecsóban alkot jó párost. Például egy remek krémlevesben is tökéletesen passzolnak egymáshoz.