Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Házi csokis mogyorókrém

Házi csokis mogyorókrém

Biztos mindenkinek ismerős az érzés, „de ennék valami édeset”. Ilyenkor jól jöhet egy egyszerű, gyorsan elkészíthető édesség, mint például a
Céklakrémleves

Céklakrémleves

Magyarországon sok helyen termesztik a céklát, ennek ellenére viszonylag keveset fogyasztunk belőle. Sokféleképpen felhasználható, de talán mégis a magyar konyhában
Avokádós sajttorta

Avokádós sajttorta

Sajttortából már sokfélét mutattunk be. Ennek ellenére még mindig van újdonság, ami felkeltheti a figyelmeteket. Ilyen az avokádós ízesítésű cheescake
Tejfölös „csirketokány” burgonyával

Tejfölös „csirketokány” burgonyával

A sertéstokányt már biztosan sokan ismerik. De miért ne lehetne a sertéshúst csirkével helyettesíteni? Mutatjuk is, hogyan néz ki ez
Mázas diótorta

Mázas diótorta

A háziasszonyoknak biztosan a kedvence lesz ez a mázas diótorta, ugyanis pofon egyszerű az elkészítése. Még a kezdők is bátran
Lencseleves gazdagon

Lencseleves gazdagon

A magyar konyha számos tartalmas levest tartalmaz. Ilyen a lencseleves is, ami már-már egy egytálételnek felel meg. Nem csak hús,
Mézes-mustáros sült oldalas

Mézes-mustáros sült oldalas

Az oldalas a magyar konyha igen népszerű alapanyaga. A hagyományos sütéstől most igencsak eltértünk, legalábbis ami az ízesítését illeti. Ahogy
Buffalo csirkeszárnyak

Buffalo csirkeszárnyak

Egy-egy étellel hirtelen könnyen egy másik országban találhatjuk magunkat. Így “juhatunk” el pillanatok alatt Amerikába is, ahol igencsak nagy népszerűségnek
Burgonyagombóc sárgabarackkal töltve

Burgonyagombóc sárgabarackkal töltve

A sima burgonyagombócnál csak a töltött verziója lehet jobb. Szilva, túró vagy akár sárgabarack, az már mindegy is. Egyik finomabb,
Pikáns avokádós csirkeleves

Pikáns avokádós csirkeleves

Az avokádó igen megosztó, vagy szeretik, vagy nem. Biztatásképpen mondjuk, hogy kiváló alapanyag, ami rengeteg húsféléhez passzol. Például a csirkéhez