Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kolbászos sült spagetti

Hozzávalók:

35 dkg spagetti tészta
1 vöröshagyma
1 teáskanál morzsolt bazsalikom
1 ek olívaolaj
1 evőkanál finomliszt
5 dkg sűrített paradicsom
50 dkg konzerv paradicsom
5 közepes újhagyma
5 dkg sonka
10 dkg kolbász
10 dkg trappista sajt
só ízlés szerint

Elkészítés:

A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk. A kolbászt vékony karikára vágjuk, és a kétharmadát feldaraboljuk, a többit félretesszük a tetejére.
Az olajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a lisztet, a hámozott paradicsomot, megsózzuk, majd felforraljuk, és levesszük a tűzről.
Az újhagymát megmossuk, felkarikázzuk. A sonkát apró kockákra vágjuk. A paradicsommártáshoz adjuk őket.
A tésztát forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összekeverjük a mártással, és egy jénai tálba tesszük.
A sajtot lereszeljük, és megszórjuk vele a spagettit, majd a félretett kolbász szeleteket elhelyezzük a tetején. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.