Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gáspár Bea nem szereti, ha más is van a konyhájában

Gáspár Beáról nem újdonság, hogy imád főzni. Néhány évvel ezelőtt megnyerte a Konyhafőnök VIP egyik szériáját, azóta pedig már szakácskönyve is megjelent. A háziasszonyról most az is kiderült, hogy mi idegesíti fel legjobban a konyhában.

„Nagyon nem szeretem, ha más is van a konyhában, ahol épp főzök. Tudom, szokatlan, de én nem szeretem, ha van segítségem, szeretem egymagam megoldani a konyhai feladatokat. Én inkább abba szakadok bele, ha az embereket kontrolálnom kell. Biztos, hogy másnak épp ez lenne a segítség, engem viszont csak hátráltat – árulta el Gáspár Bea, aki az Ízvarázsló forgatásán pont ezzel a nehézséggel küzdött meg.

Egy húsklopfoló teljesen kiakasztotta a háziasszonyt

„A műsor tematikája szerint van egy bűvész, aki nem csak a műsorvezetői feladatokat látja el, hanem bizony bűvészkedik is. Engem ez teljesen kizökkentett a feladatomból, főleg, amikor az volt a trükkje, hogy összetörte a telefonomat egy húsklopfolóval. Tudtam, hogy ez csak egy mutatvány, egy illúzió, és valójában egyben van a telefonom, de teljesen kiakadtam a helyzettől. Azért persze igyekeztem együttműködő lenni a konyhában, mert egy jó hangulatú forgatás volt.” – mesélte Bea, akinek gombapaprikást kellett készítenie, galuskával.

„Örültem a feladatnak, mert amúgy is rég csináltam ilyet, és a nokedli nagy kedvenc otthon is. Én azért erősen a hagyományos alapanyagok híve vagyok, az egészségtudatos táplálkozás tőlem távol áll. Eddig bármit próbáltam ilyen-olyan extra lisztkeverékekből sosem sikerült. Néha használok édesítőt, de nagyobb sütéshez, főzéshez a megszokott alapanyagokhoz nyúlok. Most viszont, meglepődve tapasztaltam, hogy a szénhidrátcsökkentett termékek is jól tudnak működni” – tette hozzá Bea.

Gáspár Beát leginkább a tejbegrízzel, a grízes tésztával, és a kelkáposzta főzelékkel lehet levenni a lábáról. Tejbegrízt például minden héten főz otthon.

Az Ízvarázsló epizódja Gáspár Beával már látható a D-Life YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=0-ve6eeYfyA