Hozzávalók:

30 dkg száraz tészta

60 dkg bélszín

20 dkg csiperkegomba

2 közepes fej vöröshagyma

2 duci gerezd fokhagyma

2 evőkanl liszt

3 evőkanál olaj

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

1 evőkanál mustár

2 teáskanál Worchester szósz

2 dl főzőtejszín

1 csomag újhagyma

1 csomag petrezselyemzöld

Elkészítés:

A bélszínt megmossuk, és kisebb kockákra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Két evőkanál olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és megpirítjuk benne a húsokat. Egy evőkanál olajban pedig megdinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, belenyomjuk a fokhagymát, és néhány percig tovább pároljuk.

Ekkor visszatesszük a pirított húst, ízesítjük a mustárral és a Worchester szósszal, és alaposan összeforraljuk. Kis lángon addig főzzük, amíg a hús puha lesz, majd beleöntjük a tejszínt, és néhány percig még együtt forraljuk.

A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a raguval, felkarikázott újhagymával és darabolt petrezselyemzölddel tálaljuk.