Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bélszín Stroganoff módra

Hozzávalók:

30 dkg száraz tészta

60 dkg bélszín

20 dkg csiperkegomba

2 közepes fej vöröshagyma

2 duci gerezd fokhagyma

2 evőkanl liszt

3 evőkanál olaj

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

1 evőkanál mustár

2 teáskanál Worchester szósz

2 dl főzőtejszín

1 csomag újhagyma

1 csomag petrezselyemzöld

Elkészítés:

A bélszínt megmossuk, és kisebb kockákra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Két evőkanál olajat felforrósítjuk egy serpenyőben, és megpirítjuk benne a húsokat. Egy evőkanál olajban pedig megdinszteljük az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, belenyomjuk a fokhagymát, és néhány percig tovább pároljuk.

Ekkor visszatesszük a pirított húst, ízesítjük a mustárral és a Worchester szósszal, és alaposan összeforraljuk. Kis lángon addig főzzük, amíg a hús puha lesz, majd beleöntjük a tejszínt, és néhány percig még együtt forraljuk.

A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, és a raguval, felkarikázott újhagymával és darabolt petrezselyemzölddel tálaljuk.