Hozzávalók:

0,5 kg tészta

2 db hegyes erős paprika

1 szál póréhagyma

negyed fej édeskáposzta

2 szál sárgarépa

1 kk curry

1 kk gyömbér

1 mk őrölt kömény

2 dl szójaszósz

1 kk őrölt fehér bors

olíva olaj

Elkészítés:

A tésztát sütőben aranybarnára pirítjuk, majd sós vízben kifőzzük, leöblítjük. A zöldségeket csíkokra vágjuk.

A zöldségeket wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk. Először a sárgarépát majd a paprikát, káposztát és a póréhagymát.

Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről. Úgy a jó, ha a zöldségek, roppanósak maradnak.

Rátesszük a kifőzött tésztát és összekeverjük. Melegen tálaljuk!