Hozzávalók:
0,5 kg tészta
2 db hegyes erős paprika
1 szál póréhagyma
negyed fej édeskáposzta
2 szál sárgarépa
1 kk curry
1 kk gyömbér
1 mk őrölt kömény
só
2 dl szójaszósz
1 kk őrölt fehér bors
olíva olaj
Elkészítés:
A tésztát sütőben aranybarnára pirítjuk, majd sós vízben kifőzzük, leöblítjük. A zöldségeket csíkokra vágjuk.
A zöldségeket wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk. Először a sárgarépát majd a paprikát, káposztát és a póréhagymát.
Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről. Úgy a jó, ha a zöldségek, roppanósak maradnak.
Rátesszük a kifőzött tésztát és összekeverjük. Melegen tálaljuk!