Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gorgonzolás babpüré

Hozzávalók:

30 dkg konzerv fehérbab

5 dkg gorgonzola

1 csokor petrezselyem

1 gerezd fokhagyma

3 ek olívaolaj

só ízlés szerint

őrölt bors ízlés szerint

3 ek főzött majonéz

A tálaláshoz:

olívaolaj

gránátalma

Elkészítés:

A babot lecsöpögtetjük, majd villával összetörjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a sajtot, az olívaolajat, sót, borsot, főzött majonézt és jól összekeverjük.

Hűtőben legalább 1 órán át hűtjük.

Végül adjuk hozzá a felaprított petrezselyemzöldet.

Tálaláskor meglocsoljuk még egy kis olajjal, megszórjuk bőven petrezselyemzölddel és jó sok gránátalmagyöngyöt is szórunk rá.