Hozzávalók:

A tésztához:

11 evőkanál cukor

11 evőkanál olaj

15 evőkanál tej

15 evőkanál liszt

2 evőkanál kakaópor

4 tojás

1 csomag sütőpor

A töltelékhez:

0,5 kg túró

4 evőkanál búzadara

2 tojás

20 dkg cukor

2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

Először a túrótölteléket készítjük el. A túrót összekeverjük a búzadarával, tojással, cukorral, vaníliás cukorral.

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat habosra verjük a cukorral, hozzáadjuk az olajat, majd kanalanként hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a tejet, és beleszitáljuk a kakaóport. Ha sűrű lenne a tészta, akkor kevés tejjel lágyítjuk. Végül laza mozdulatokkal belevegyítjük a tojások habbá vert fehérjét.

Zsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral borított tepsibe simítjuk a kakaós masszát. Ekkor kanállal a túrótölteléket rászaggatjuk a kakaós tésztára.

Közepes hőmérsékleten sütjük, és még melegen meghintjük porcukorral.