Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tonhalas–cukkinis gluténmentes „fasírt”

A cukkini imádóknak nincs lehetetlen. Rántva, raguként, de még fasírt fő alapanyagaként is felhasználható ez a viszonylag semleges ízű zöldség. Kis tonhallal kiegészítve, szigorúan gluténmentesen – csakhogy az erre érzékenyek is tudják fogyasztani – fasírtot is varázsolhatunk belőle. Kicsit más, kicsit új, mint a megszokott magyaros fasírt.

Hozzávalók:

  • 40 dkg cukkini
  • 4 doboz tonhalkonzerv (4 x 80 g-os)
  • bazsalikom
  • pirospaprika
  • 2 közepes méretű tojás
  • étolaj a sütéshez

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk, lereszeljük és sózzuk. A tonhalat leszűrjük, hogy az olaj kicsöpögjön belőle. A cukkinit kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tonhalat, sót, bazsalikomot, tojásokat, pirospaprikát. Jó alaposan összegyúrjuk. Gombócokat formázunk belőle, lenyomkodjuk. Forró olajban kisütjük.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Úgy tűnik, reklámblokkolót használsz. ☹

Online magazinunkat ingyen olvashatod, de a tartalom előállítása pénzbe kerül. Ezt a költséget a hirdetésekből fedezzük. Kérlek, támogasd a munkánkat azzal, hogy kikapcsolod a reklámblokkolót ezen az oldalon.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO